Sastāvdaļas: 4 paciņas „Selga”cepumu, paciņa sviesta (180 g), 6 ēdamkarotes kakao, marmelāde (daudzums pēc gaumes), bundža iebiezinātā piena.

Pagatavošana:

Cepumus sadrupina smalkos gabalos, marmelādi sagriež. Visu saliek vienā bļodā un samaisa.

Katliņā izkausē sviestu, pieliek klāt iebiezināto pienu un kakao. Maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Tad pievieno sagatavotajiem cepumiem un marmelādei un kārtīgi samaisa.

Kad šokolādes un cepumu masa ir gatava, uz galda izklāj pārtikas plēvi, liek virsū masu un veido garenu formu. Kārtīgi satin un liek saldētavā vismaz uz sešām stundām.

Ātri un gardi!

Lai labi garšo!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?