Supergardi čebureki ar gaļu. Ļoti garšīga un kraukšķīga mīkla

 

Chebureki

Sastāvdaļas:

Mīkla:
8 gl miltu
3 gl ūdens
2 tējk sāls
2 tējk cukura
150 ml augu eļļas
1 ēdk degvīna
Daži šai mīklai vēl pievieno olu, bet dēļ tās mīkla paliek sīksta.

Lielā traukā izsijājiet miltus.
izšķīdiniet ūdenī sāli un cukuru.
Miltos izveidojiet krāteri un lejiet tajā ūdeni, degvīnu un augu eļļu.
Rūpīgi visu samaisiet, kārtīgi izmīciet. Ietiniet mīklu pāetikas plēvē un atstājiet to istabas temperatūrā apmēram uz stundu.
Kamēr mīkla atpūšās, variet sagatavot pildījumu.

Pildījumam vislabāk derēs liellopa, vai jēra gaļa, var arī šo abu gaļu maisījumu. Protams nekas slikts nenotiks, ja tiks izmantota cūkgaļa.
Pievienojiet maltajai gaļai garšvielas,pēc izvēles.
Gatavo mīklu izrullējiet ne biezāku kā 3 mm. Ar šķīvja, vai katla vāka palīdzību izgrieziet apļus 15-20 cm diametrā.
Lieciet pa vidu pildījumu, pārlociet apli uz pusēm un rūpīgi aizspiediet malas.
Čeburekus cepiet lielā eļļas daudzumā uz pannas.

Lai labi garšo!

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account