14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Latvijas sieviešu kosmētikas minimums

 

Tuvojas Baltijā krāšņākais skaistumkopšanas notikums – izstāde “Baltic Beauty 2018”, kad Ķīpsalā pulcēsies ne tikai profesionāļi, bet ikviens pucēties gribētājs. Pirms doties uz izstādi iepazīt jaunākos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus, noskaidrojām – bez kuriem kosmētikas līdzkeļiem Latvijā pazīstamas sievietes nevar iztikt.

Aija Vītoliņa, dziedātāja

Man viena no vismīļākajām vakara nodarbēm ir dekoratīvās kosmētikas noņemšana. Kad seja ir attīrīta no kosmētikas, veicu īpašu sejas procedūru – lietoju speciālo “Beurer” elektrisko sejas birstīti sejas attīrīšanai un “Juvena” attīrošās putas normālai/taukainai sejas ādai.

 

Ina Poliščenko,

restorāna “Jonathan” šefpavāre

Savu ikdienu bez kosmētikas diemžēl nevaru iedomāties. Arī pie kosmetologa eju reizi sešās nedēļās, jo 14 stundas, ko pavadu pie plīts ik diennakti, ādu padara taukainu.  Īpašu uzmanību pievēršu tieši sejas ādai, brīvdienās to arī mitrinu. Uzklausot kosmetoloģes ieteikumus, ik pa laikam sejas krēmus pamainu. Mani pēdējā laika favorīti ir “Biotherm” sejas mazgāšanas putas un toniks nakts mieram “Biotherm Blue Therapy Serum In Oil”. Tad noguruma pēdas no rīta vairs neredz! Ikdienā kā bāzi sejas ādai lietoju “Guinot” produktu “Shine Control Moisturizer”. Savukārt sejas ādas tonusam jau aptuveni sešus gadus esmu uzticīga “Lancôme” tonālajam krēmam “Teint Miracle”.

Kristīne Čerņavska,

izstādes “Baltic Beauty” vadītāja

Viens no maniem patīkamākajiem sejas kopšanas rituāliem ir sejas masāža ar vakuuma bankām, kam cenšos atrast laiku vismaz trīs reizes nedēļā. Pēc tam ādu palutinu ar “Arcaya” „Glam Edition”, kas ir ampulās. Rudenī dekoratīvās kosmētikas minimums ir „Giorgio Armani Black Extasy Mascara” skropstu tuša, kas ir viena no manām skropstu tušu favorītēm, “Arcaya” krēms „CC”, vaigu sārtumam „Giorgio Armani Fluid Sheer”, acu zīmulis un uzacu ēnas no „Make Up For Ever” un noteikti lūpu spīdums „MAC Dazzleglass Lip Colour”. Vienmēr manā somiņā līdzi ir dziļi mitrinošs roku krēms, šobrīd „Kinetics”. Kosmētikas maka saturs ne tikai palīdz akcentēt sievietes dabīgo skaistumu, bet arī pastāsta par tās īpašnieci.

Liene Šomase, dziedātāja

Ikdienā manā somiņā noteikti ir “BBFactory Cosmetics” lūpu balzams un roku krēms. Protams, neiztieku arī bez vaigu sārtuma un acu tušas. Skaistums ir manī pašā un beznosacījuma mīlestībā. Dāmas, mīliet un lutiniet sevi arī ikdienā. Esiet skaistas!

Elita Patmalniece, modes māksliniece, gleznotāja

Kosmētika, kā jau visām sievietēm, man ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Man ir svarīgi izcelt acis un lūpas, citādi nekā neizskatos. Noteikti nevaru iztikt bez acu zīmuļa, lūpukrāsas, vaigu sārtuma un pūdera. Ziemā manā rokassomiņā noteikti ir arī pūderkrēms. Pirmo acu zīmuli “Lancôme” sāku lietot 8. klasē! Jau toreiz man bija arī “Lancôme” pūderkrēms ar rozīti, kas skaitījās ekskluzīvi.

Maija Silova, TV vadītāja un producente

Dekoratīvā kosmētika ir kā spēle, kurā vari konstruēt dažādus stilistiskos risinājumus. Tas ir kā pieagušo meiteņu beauty lego. Ikdienā mājās lietoju sejas trenažierus un divreiz nedēļā dodu priekšroku “Biodroga” sheetmaskām, kas sniedz tūlītēju tonusu. Dekoratīvās kosmētikas minimums ir “YSL cushion”, “MAC” tuša, “Giorgio Armani” lūpukrāsa “Ecstasy Balm” un “YSL” lūpukrāsa “Rouge Pur Couture the Mats”. Ikdienā izvēlos “Bobbi Brown” un “Make up Forever” vaigu sārtumu. No matu kopšanas līdzekļiem jau vairākus gadus priekšroku dodu “CHI” produkcijai. Savukārt kopjošajā kosmētikā man būtisks ir sastāvs, lai tas nav pārāk agresīvs. Cenšos izvairīties no produkcijas, kuras sastāvā ir eļļas. Vienreiz nedēļā uz sejas ādas uzklāju kolagēna emulsijas bioaktīvo serumu un pēc piecām minūtēm e vitamīnu, kas ir ampulās.

Kristīne Miljone, dziedātāja

Nē, nē, es bez kosmētikas iztikt nevarētu! Par ādu, sevišķi sejas ādu, ir jārūpējas. Ikdienā lietoju mitrinošus sejas krēmus. Priekšroku dodu „Elemis” un Latvijā ražotajai ekokosmētikai „Madara Cosmetics”. Reizēm veicu procedūru ar masāžas mezorolleru sejas un ķermeņa ādas kopšanai „Derma Roller 540”. Svarīgi pēc šīs procedūras neaizmirst uzklāt citrona ekstrakta serumu. Savukārt reizēs, kad ļoti steidzos, tad varu iztikt arī ar uzacu ēnām un skropstu tušu.

 Turi roku uz skaistumkopšanas pulsa – aktuālo uzzini “Baltic Beauty”!

Jau no 2. līdz 4. novembrim Ķīpsalā notiks Baltijas vērienīgākie skaistuma industrijas svētki – izstāde “Baltic Beauty 2018”, kur pašu aktuālāko skaistumkopšanā – kosmētikas produktus, tehnoloģijas, procedūras un darba metodes – prezentēs vairāk nekā340 uzņēmumu no 20 pasaules valstīm.

Autors: Baltic Beauty

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 63
Nākamais rakstsKā uzsākt veselīgu dzīvesveidu