8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Četri viedie padomi, kā labāk sagatavoties Ziemassvētkiem (+FOTO)

 

15 radošas idejas dāvanu iesaiņošanai. Smelies iedvesmu un pārsteidz savus mīļos! 9

Tuvojoties Ziemassvētkiem, automašīnu skaits ielās, cilvēku rindas veikalos un darāmo darbu apjoms palielinās, bet laiks, lai iegādātos dāvanas, samazinās. “Tele2” tehniskā servisa vadītājs Gints Peičs iesaka četras aplikācijas, kas var palīdzēt mazināt pirmssvētku stresu un ļaus izbaudīt svētku gaidīšanas laiku.

Galerija

1. Dāvanu reģistrs = mazāk apjukuma

Kāds jau ir paspējis iegādāties dāvanas. Vēl kāds tās plāno pirkt, un ir svarīgi par tām neaizmirst. Iecerēto dāvanu saraksti var ērti ceļot papīra formātā vai arī mobilajā tālrunī. Ar bezmaksas aplikāciju Gifttertu vari piefiksēt ne tikai veiktos pirkumus un idejas dāvanām, bet arī sadalīt atbildīgās personas katras dāvanas iegādei.

Aplikācija ir ļoti vienkārša un ērta. Turklāt, kas ir būtiski, tu vari atzīmēt un pārvaldīt, ko iesaistītie cilvēki tajā var redzēt. Tad neveidosies situācija, ka tu jau iepriekš zināsi, kurš cilvēks ir atbildīgs par tavu dāvanu.

„iOS“: https://itunes.apple.com/us/app/giftster-wish-list-registry/id478126039?mt=8

„Android“:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Giftster.Giftster&hl=en_US

 

2. Slepenā draudziņa izloze – daudz vieglāka

Ja tev ir liela ģimene vai plašs draugu pulks, bieži vien ir sarežģīti organizēt, kurš kuram iegādāsies dāvanu. Elfstera Secret Santa Generatorir lielisks rīks, kas aizstās papīra lapiņas izlozes rīkošanai. Pēc aplikācijas lejupielādes tev tikai vajadzēs ievadīt personu vārdus un viņu e-pastus, un tā pati nosūtīs personalizētus e-pastus adresātiem, informējot par to, kuram draugam vai radiniekam būs dāvana jāgādā.

„iOS“: https://itunes.apple.com/us/app/elfster-secret-santa-generator/id751594890?mt=8

„Android“: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elfster.elfdroid&hl=lt

 

3. Personalizētie e-ielūgumi

Vai šogad esi atbildīgais par Ziemassvētku brīvdienu pasākumiem? Vai savās mājās uzņemsi ciemiņus? Ir pēdējais laiks izsūtīt ielūgumus. Izmantojot aplikāciju Punchbowl, tu to vari izdarīt daudz ātrāk un gudrāk.

Aplikācijā vari izvēlēties dažāda stila ielūgumu paraugus un sagataves. Kad būsi izvēlējies sev tīkamāko, varēsi tajā ievadīt pasākuma datumu, vārdu, ielūguma tekstu un izvēlēties, kā to nosūtīt ar SMS vai pa e-pastu. Ikvienam, kurš saņems ielūgumu, būs arī iespēja elektroniski apstiprināt savu ierašanos.

„iOS“: https://itunes.apple.com/us/app/punchbowl-online-invitations/id628215241?mt=8

 „Android“: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.punchbowl.mobile

 

4. Pirms brīvdienām – tikai Ziemassvētku mūzika

Instalējot telefonā Christmas Radioaplikāciju, tev būs pieejamas līdz pat 80 dažādas radiostacijas, kurās skan tikai Ziemassvētku dziesmas. Turklāt tu vari izvēlēties dažādu mūzikas stilu dziesmas, sākot no džeza, blūza, klasiskās mūzikas līdz pat rokam, popam vai mūzikai, kas tiek pārraidīta no Ziemeļpola.

iOS“:https://itunes.apple.com/us/app/christmas-radio/id296382774

„Android“:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blumedialab.christmasradio&hl=en_US

 

Autors:Tele2

20.12.2018.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.