0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Vienas vasaras vīrietis – kas tas ir?

 
virsIr kāds stiprā dzimuma tips, ko varam piemeklēt pēc šī gadalaika nosaukuma, lai gan nekāda sakara nav ne ar vienu no gada laikiem. Precīzāk būtu piedēvējams nosaukums “trīs mēnešu vīrieši”. No šīm trīs mēnešu attiecībām reti kad izaug mīlestība, ko varētu vēl retāk nosaukt par “mūža”.
 
Speciālisti saka, ka trīs mēneši ir īsākais periods, kad notiek divu cilvēku savstarpēja iepazīšanās un ir iespēja iemīlēties. Reizēm patiešām tikai vienas vasaras garumā. Ja briest īsta mūža mīlestība, tad pirmie trīs mēneši ir tikai – kad pavirši apjaušam otro cilvēku:
– uzzinām vārdu, uzvārdu, kaut kādas virsējas ziņas par partnera tuvākiem radiniekiem;
– kaut ko par otrās puses darbu, darbības veidu, varbūt biznesu;
– kaut ko par domāšanas veidu un skatījumu uz dzīvi;
– par uzvedību gultā.  Un viss. 
“Vasaras” vīrieši visu grib ātri. Ideālā gadījumā pēc pirmā randiņa kafejnīcā noslēgumu guļamistabā. Viss šādās reizē notiek ar steigu, apgūstot miesas un (reizēm) gara “minimālo” programmu.
“Vasaras” vīrieši ir ārkārtīgi daiļrunīgi, kā nekā iepriekš ir bijis labs treniņš ar citām sievietēm citās “vasarās”.
 
Kā likums – mēģina pirmajā tikšanās reizē sarunas biedreni pierunāt lietot alkoholu, jo labi zina, ka zem grādiem sieviete ātrāk atvērsies un vieglāk ļausies erotiskām rotaļām. Turpretī uz ilgstošām attiecībām tendētie turēs sarunas biedreni prom no alkohola.
 
“Vasaras” vīrieši tikšanās reizēs mīl daudz stāstīt par sevi. Protams, tikai par savām labajām lietām. Tā vīrieša negatīvās lietas parādās vēlāk. Ja tas notiek, tad vīrietis ātri vien pazūd.
 
Kā likums, šādi vīrieši ir iekarotāji, kad iegūtā daiļava ir viņa gultā, interese zūd, un jāiet nākamajās medībās.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.