6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

“Golden Globe” brīnumi – mežģīnes, liels dekoltē un aizkars ap vidukli!

 

 

 

Svētdien lielākās filmu zvaigznes pulcējas  «Zelta globusa» balvu ceremonijā, ar ko sāksies nozīmīgāko Holivudas balvu pasniegšanas sezona. Taču ekrāna zvaigznes pa sarkano paklāju šī festivāla ietvaros jau defilē vairāku dienu garumā. Piedāvājam aplūkot 5.janvāra neparastākos tērpus uz sarkanā paklāja “Zelta globusa” atklāšanas pasākumā, kuru rīkoja prestižais modes žurnāls “W”!

 

Izabella Ipēra-

Šogad ir nominēta “Zelta globusam” par spoži atveidoto lomu filmā “La La Land”. Kino ļaudis baumo, ka šī filma iesilda sev slavas laurus jau “Oskara” ceremonijai. Taču Ipēra, defilējot pa sarkano paklāju, uz pārējo dāmu fona izcēlās ar askētisku sarkanu kostīmu.

 

Heilija Stenfilda-

Aktrise ar lomu filmā “The edge of Seventeen” pretendē uz balvu nominācijā gada performance. Atklāšanas pasākumā viņa ar “aizkaru” ap vidukli  noteikti tika pamanīta.

Džordana Dafija-

Televīzijas seja un sabiedrības dāma Dafija vienmēr mācēs sev pievērst uzmanību uz sarkanā paklāja. Acīmredzot šis tērps viņai tik ļoti patika, ka dāma nolēma uztaisīt arī pāris “selfijus” apmeklējot “Zelta globusa” labierīcības.

Lilija Kolinsa-

Britu mūziķa Fila Kolinsa meita aktrise Lilija Kolinsa ir nominēta “Zelta Globusam” kā gada aktrise. Un šai ceremonijai meitene gatavojās ar vērienu. Dažas dienas pirms pasākuma sākuma viņa instagram.com savus fanus iepriecināja ar kailfoto, bet pa sarkano paklāju meitene defilēja šādā visai atklātā tērpā.

Braisa Dalasa Hauarda-

Amerikāņu aktrise šogad izvēlējās defilēt pieguļošā mežģīņu kleitā.

Autors: Emrys

foto: instagram.com