Uzzini kāpēc ir jāēd marinēti gurķi!

 

20100810-pickles-01

Kādēļ jāēd marinēti gurķi? Gurķos atrodas tāda skābe, kas novērš ogļhidrātu pārvēršanos par taukiem. Tie atstāj labvēlīgo ietekmi uz vielmaiņas procesiem. Pateicoties tam, ka gurķos ir kālijs, nātrijs un ūdens, tie uzlabo vielmaiņu un sniedz dažādus citus labumus, tostarp palīdz uzsūkt vitamīnus.

Augu šķiedras ir nepieciešamas normālai zarnu darbībai, jo tās veicina normālo mikrofloras veidošanos. Gurķi spēj uzlabot olbaltumvielu uzsūkšanos zarnās un palīdz tikt galā ar elpceļu slimībām un bronhītu.

Tāpat šis noderīgais produkts veicina labu gremošanu un tam ir vieglas caurejas veicinoša iedarbība.

BET! Šo produktu savā uzturā nedrīksts lietot cilvēki ar sirds un asinsvadu slimībām, jo tur tomēr ir ļoti daudz sāls!!

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account