Tefteļi ar griķiem! Kāpēc gan ne?

0

Sastāvdaļas: Tefteļiem-

  • 500 gr jebkādas maltās gaļas
  • Vārīti griķi (griķiem ir jābūt nedaudz vairāk kā maltajai gaļai)
  • 2 vidēja lieluma sīpoli (sablendēti)
  • 2 olas
  • 2-3 ēdk. majonēzes
  • Sāls un pipari

Mērcei-

  • 1 liels burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 ēdk. tomātu pastas
  • 2-3 ēdk. ūdens
  • Sāls, pipari
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Garšvielas pēc izvēles

 Pagatavošana:

  • Sajauciet visas tefteļu sastāvdaļas.
  • Veidojiet tefteļus un apcepiet tos uz pannas, augu eļļā no visām pusēm.
  • Kārtojiet apceptos tefteļus katliņā.

Gatavojam mērci:

  • Sarīvējiet burkānus, sagriežat sīpolus pusapļos, ne ļoti plāni. Apcepiet uz pannas, kurā cepāt tefteļus.
  • Pēc tam pievienojiet tomātu pastu, ūdeni, sāli, piparus un izspiestus ķiplokus, samaisiet un pasautējat apmēram 2 minūtes.
  • Mērci lejiet uz tefteļiem un sautējiet 20 minūtes uz vidējas liesmas.
  • Tefteļus var ēst ar jebkādiem svaigo dārzeņu salātiem.

 Ļoti garšīgi, iesakām pamēģināt! Labu apetīti!

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account