0

Nepieciešamās sastāvdaļas:

4 maza izmēra ciabatas (pēc izvēles, gaišās vai tumšās);

1 burciņa sarkano pupiņu;

1 tomāts;

Salāt lapas;

½ zaļās paprikas;

½ sarkanā sīpola;

3 daiviņas ķiploka;

1 ola;

1 tējkarote čili pulvera;

1 tējkarote kumīna;

1 tējkarote čili mērces;

½ krūze rīvmaizes

Lasi vēl:
Šveices brokastu sendvičs ar bumbieri un šķiņķi
Uzkoda – ceptie kabači “Sievasmātes mēle”
Sviestmaižu TOP 21- enerģija visai dienai

Pagatavošana:

  1. Uzliek karsēties cepeškrāsni uz 180 grādiem.
  2. Vidēja izmēra bļodā samīca sarkanās pupiņas līdz izveidojas viendabīga masa.
  3. Smalki sakapā sīpolus un ķiplokus, pievieno bļodai ar pupiņām.
  4. Atsevišķā bļodiņā sakuļ olu kopā ar čili pulveri, kumīnu un čili mērci.
  5. Iegūto mazu pievieno pupiņām, lai sajaucas garšas.
  6. No iegūtās masas veido plācenīšus, kurus izviļā rīvmaizē.
  7. Izklāj cepamo pannu ar cepamo papīru un liek cepties uz 10-15min.
  8. Kamēr plācenīši cepas, zaļo papriku, tomātu  un sarkano sīpolu sagriež šķēlītēs.
  9. Salāt lapas saplēš.
  10. Ciabatas pārgriež uz pusēm.
  11. Kad plācenīši beiguši cepties, visas sastāvdaļas secīgi kārto un veido burgeru.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?