13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

9 soļi līdz skaistam augumam!

 

9 soļi līdz skaistam augumam!

Šie 9 padomi ir stūrakmeņi ceļā uz iekārojamu un sportisku augumu, kādu apskaudīs viņas un iekāros viņi.

  1. Noliec sev mērķi. Pieraksti sev piezīmēs, uzliec uz desktopa – vienalga, bet nostādi sevi fakta priekšā, ka mērķi sasniegsi. Piemēram, pasaki draudzenēm, ka līdz pavasarim tev būs skaists augums.
  2. Uzņem “pirms” fotogrāfijas, lai redzētu atšķirību. Tas tiešām ir ļoti svarīgi, lai turpinātu iesākto un nezaudētu motivāciju.
  3. Sakārto savu ēšanas režīmu. Ēd bieži, ap 5 reizēm dienā, bet nedaudz.
  4. Ievies dzeršanas režīmu.Ūdens (un nekādi dzērieni, bet tieši tīrs ūdens) ir mūsu labākais draugs, jo paātrina vielmaiņu par 20%. Jo vairāk ūdens izdzersi, jo labāk. (Protams, vairāk par 4 l pie normālas ikdienas slodzes nav ieteicams, tas var novest pie hiperhidratācijas.)
  5. Ierobežo cukura, kafijas, gāzēto dzērienu, alkohola un sāls patēriņu. Ar šo vien bez diētām iespējams atbrīvoties no 5 kg.
  6. Palielini šķiedrvielas saturošo produktu īpatsvaru savā uzturā. Tas uzlabos kuņģa darbību, kā arī radīs sāta sajūtu. Tas nozīmē “Atā, pārēšanās!”
  7. Ēd daudz dārzeņus un zaļumus.
  8. Nodarbojies ar fiziskām aktivitātēm. Tas paātrinās metabolismu. Vienalga, skrien, ej uz trenažieru zāli, vingro mājās, dejo salsu vai vienkārši dodies regulārās pastaigās.
  9. Neapēd stresu u.c. negatīvās emocijas.Iemācies novērst domas, atslābināties. Noder jebkas – lasīšana, joga, pastaiga, laba kompānija, variantu ir miljons.

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.