5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kā izrādās, ir pārtikas produkti, kas laimi dubulto!

 

Vai esi kādreiz jutusies pacilātā noskaņojumā pēc tam, kad esi paēdusi? Jā, kas paēdis – tas laimīgs… Turklāt, kā izrādās, ir pārtikas produkti, kas laimi dubulto. Lūk 5 produkti tavam labam garastāvoklim:

  1. Rieksti. Tie ir bagāti ar Omega3 taukskābēm, kuras atbild par labu garastāvokli, atmiņu, uzmanības koncentrāciju. Omega3 trūkums var izsaukt sliktu garastāvokli, saslimšanu un vispārēji sliktu pašsajūtu.
  2. Citrusaugi. Jūties nomākta un uzskrūvēta līdz galējībai? Dienas laikā apēd divus apelsīnus, tas tev palīdzēs sakārtot nervus. Citrusaugi ir bagāti ar C vitamīnu – lielisku antidepresantu.
  3. Auzu pārslas un griķi. Satur saliktos ogļhidrātus, kuri normalizē cukura līmeni asinīs un neizbēgami noved līdz optimismam.
  4. Banāni. Banāni satur barojošas vielas – kāliju, magniju, B grupas vitamīnus, kuri uzlabo garastāvokli. Sastāvā esošais aminoskābes triptofāns piedalās serotīna, laimes hormona izstrādē.
  5. Šokolāde. O, jā. Tā uzlabo garastāvokli vienmēr Un ar šokolādi domāta īsta šokolāde, nevis cukurotais saldums, kas dēvēts par “piena šokolādi”. Īsta laba šokolāde ir tāda, kurai kakao saturs ir vismaz 50% no kopējās masas un uz augšu. Tumšo šokolādi, starp citu, dēvē par, iespējams, gardāko ēdienu pasaulē!

Autors: Dieviete.lv

.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.