Daudzi pavāri dod priekšroku nerūsējošām tērauda pannām, jo, atšķirībā no alumīnija, nerūsējoša tērauda panna nereaģē ar skābi saturošu pārtiku. Taču – tērauds nav labākais siltuma vadītājs – tādēļ lielākoties tērauda pannas tiek „apvienotas’’ar alumīnija vai vara viducīti, kas pārklāts ar kārtiņu nerūsējoša tērauda. Lai gan tērauds ir diezgan pateicīgs metāls, arī šādu pannu tīrīšanā ir jāievēro zināma piesardzība. Lūk,  interneta lietotājiem ieteikumi, kā notīrīt piedegušu pannu.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?