Viltības gardu kotlešu pagatavošanā

kotletes

Katrai saimniecei ir savas ”gardo kotlešu” receptes un viltības. Šoreiz mēs padalīsimies ar savām, bet jūs komentāros variet ierakstīt savus knifiņus!

1. viltība – vislabāk ir sajaukt dažādas maltās gaļas: cūkas, liellopa, jēra, vai vistas

2. viltība – neiesakām kotlešu masai pievienot pienu. Labāk pievienojiet siltu, vārītu ūdeni, līdz bieza krējuma konsistencei.

3. viltība – kotlešu masā liekat tikai olu dzeltenumus.

4. viltība – jo vairāk sīpolus pievienosi, jo gardākas būs kotletes.

5. viltība – maizi kotlešu masai pievienot nav obligāti. Labāk pamēģiniet pievienot dārzeņus: kāpostus, kartupeļus, burkānus.

 

Komentē
1 komentārs
  1. Anonīms 9 mēneši ago

    Man tomēr patīk pievienot kaltētu baltmaizi un mazliet mannā putraimus-mērcētus tikai ūdenī,klāt pievienoju mazliet cieti un ķimenes.Sīpolus sagriežu sīkos kubiņos,pārāk daudz nelieku,bet ķiploki man garšo,tos pievienoju.Masu sajaucu,tai jābūt vijīgai,lai nelīp pie rokām,labi izdauzu un atstāju uz laiciņu,lai garša sadraudzējas.Olu dzeltenumus dažreiz arī nelietoju,jo arī tāpat ir garšīgi.Dažreiz pievienoju rīvētus burkānus,daudz nevajag.

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account