Viņa ielēja šķidrumu vārošā eļļā. Rezultāta tapa pasakains deserts

Šī recepte parādījās jau 1879.gada recepšu grāmatā. Drīz vien saldie ēdieni kļuva par Kanādas tradicionālajiem ēdieniem un tur šos saldos desertus varēja nopirkt tieši uz ielas. Šis deserts ir kļuvis par neatņemamu daļu dzimšanas dienas ballītē, svētku galdā un citos svētkos. Turklāt to var viegli un ātri pagatavot mājās!

Torte ”Piltuve”

Торт «Воронка»  

SASTĀVDAĻAS

  • 2 glāzes piena
  • 2 olas
  • 2,5 glāzes cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 0,5 g sāls
  • 1 ēd.k cepamais pulveris
  • vanilīna cukurs
  • cukur pūderis
  • augu eļļa
  • papīra dvielis

GATAVOŠANA

Lielā bļodā lej pienu

десерт «Воронка»Pienam pievieno 2 olas

десерт «Воронка»Tālāk pievienojam cukuru un vanilīna cukuru

десерт «Воронка»Rūpīgi samaisi līdz viendabīgai masai

десерт «Воронка»Pievieno miltus un sakul visu masu. Vēlreiz labi samaisi

десерт «Воронка»Pannā uzkarsējiet eļļu un šaurā strūklā lejiet tajā mīklu.

десерт «Воронка» Mīklu cep līdz tā paliek zeltainā krāsā. Liec to uz papīra dvieļiem, lai tauki notek

десерт «Воронка»

    1. Kad ir gatavs pārkaisi visu ar pūdercukuru.  Kā arī vari apliet ar ogu zapti vai pasniegt ar vaniļas saldējumu

 

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account