Viņa ielika gaļu maisiņā un iegremdēja to karstā ūdenī. Tagad es tā darīšu vienmēr!

thumb-600x315

Gaļas atsaldēšana var likt gaidīt ģimenei pie vakariņu galda. Lai tu varētu ātri atsaldēt jēlu gaļu, tādējādi novēršot baktēriju augšanu tajā. Tagad tu nu dien vari vienkārši, ātri un efektīgi atsaldēt gaļu un tavai ģimenei vairs nevajadzēs uztraukties par novēlotām vakariņām.

Kā ātri atsaldēt gaļu 

Šī viltība no tevis pieprasa tikai katliņu ar ūdeni un slēgtu iepakojumu ar aizdari. Ūdeni nepieciešams uzsildīt līdz 60 grādiem un tajā ielikt gaļu, kura ielikta ir iepakojumā ar aizdari.

Šajā video detalizēti tiek parādīts kā pareizi atsaldēt gaļu. Vistas izstrādājumi tiks atkausēti 10 minūšu laikā, bet cūkgaļai vai liellopu gaļai būs vajadzīgas 12 minūtes.

Šī metode ir vislabākā gaļas atkausēšanai. Aizmirsti par citām metodēm un izstāsti savām draudzenēm par šo triku!

 

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account