italian-food-recipes-not-from-italy-chicken-parmigiana

Sastāvdaļas:

1 kg. vistas fileju
0,5 kg tomātu
100 gr. rīvēta cietā siera
garšvielas pēc izvēles (sāls, pipari, baziliks, pētersīļi, u.c.)
eļļa cepšanai

Pagatavošana: 

Fileju nedaudz izklapējiet, izlikt uz cepešpannas, kas ir iesmērēta ar eļļu. Pasāliet un uzberiet garšvielas. Tomātus grieziet plānās ripiņās un kārtojiet tos pa virsu filejai. Apberam tomātus ar zaļumiem un rīvēto sieru, liekam cepties cepeškrāsnī 180-200 grādos 15-20 minūtes.

Ātri, gardi, sulīgi!

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?