italian-food-recipes-not-from-italy-chicken-parmigiana

Sastāvdaļas:

1 kg. vistas fileju
0,5 kg tomātu
100 gr. rīvēta cietā siera
garšvielas pēc izvēles (sāls, pipari, baziliks, pētersīļi, u.c.)
eļļa cepšanai

Pagatavošana: 

Fileju nedaudz izklapējiet, izlikt uz cepešpannas, kas ir iesmērēta ar eļļu. Pasāliet un uzberiet garšvielas. Tomātus grieziet plānās ripiņās un kārtojiet tos pa virsu filejai. Apberam tomātus ar zaļumiem un rīvēto sieru, liekam cepties cepeškrāsnī 180-200 grādos 15-20 minūtes.

Ātri, gardi, sulīgi!

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

or

Log in with your credentials

Forgot your details?

X