201409-chicken-casserole-949x534

Sastāvdaļas:

2 vistas filejas
4 lieli kartupeļi
1 sīpols
2 lieli tomāti
1/4 gl skāba krējuma
3 olas
2 ķiploku daiviņas
sāls, pipari

Pagatavošana:

Fileju pārgrieziet un kārtīgi izklapējiet, kārtojiet cepešpannā kurā ir ieklāts folijs. Uzberiet sāli un piparus.
Tomātus grieziet apļos un kārtojiet uz vistas filejas.
Kartupeļus rīvējiet uz rupjās dārzeņu rīves.
Atsevišķā traukā samaisiet krējumu, olas, smalki sagrieztus ķiplokus un sīpolus, pielieciet klāt sāli un piparus, kārtīgi samaisiet. Lieciet klāt sarīvētos kartupeļus un atkal kārtīgi samaisiet.
Iegūto masu vienmērīgi kārtojiet uz vistas filejas un tomātiem.
Cepiet 200 grādos līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Grieziet porcijās un pasniedziet!

Lai labi garšo!

Atstāt komentāru

3 Komentāri ieslēgt "Vistas gaļas sacepums ar rīvētiem kartupeļiem un tomātiem. Garšīgi!"

avatar
Kārtot pēc:   jaunākie | vecākie | visvairāk balsoja
Ainārs
Viesis
Ainārs

Paldies, bet sanāca visnotaļ negaršīgi! 🙁

Anonīms
Viesis
Anonīms

Iemācies gatavot!

Aleksandrs
Viesis
Aleksandrs

Gars kumosiņš

wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?