201409-chicken-casserole-949x534

Sastāvdaļas:

2 vistas filejas
4 lieli kartupeļi
1 sīpols
2 lieli tomāti
1/4 gl skāba krējuma
3 olas
2 ķiploku daiviņas
sāls, pipari

Pagatavošana:

Fileju pārgrieziet un kārtīgi izklapējiet, kārtojiet cepešpannā kurā ir ieklāts folijs. Uzberiet sāli un piparus.
Tomātus grieziet apļos un kārtojiet uz vistas filejas.
Kartupeļus rīvējiet uz rupjās dārzeņu rīves.
Atsevišķā traukā samaisiet krējumu, olas, smalki sagrieztus ķiplokus un sīpolus, pielieciet klāt sāli un piparus, kārtīgi samaisiet. Lieciet klāt sarīvētos kartupeļus un atkal kārtīgi samaisiet.
Iegūto masu vienmērīgi kārtojiet uz vistas filejas un tomātiem.
Cepiet 200 grādos līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Grieziet porcijās un pasniedziet!

Lai labi garšo!

Komentē
3 komentāru
  1. Ainārs 1 gads ago

    Paldies, bet sanāca visnotaļ negaršīgi! 🙁

  2. Anonīms 1 gads ago

    Iemācies gatavot!

  3. Aleksandrs 12 mēneši ago

    Gars kumosiņš

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2017

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account

X