8

Sastāvdaļas:

  • 50 g sāļie krekeri
  • 2 ēdamkarotes rīvēta parmezāna vai cita veida cietā siera
  • ½ tējkarote paprikas pulveris
  • ¼ tējkarote ķiploku pulveris
  • ¼ tējkarote sāls un pipari
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1 tējkarote ūdens
  • 4 vistu kājiņas

Pagatavošanas veids:

  1. Uzsildīt cepeškrāsni uz 220°С.
  2. Samalt krekerus blenderī vai ar mīklas ruļļa palīdzību.
  3. Samaisīt krekera drupačas ar sieru, papriku, ķiploka pulveri, sāli un pipariem.
  4. Bļodā iesist olu, pievienot medu un ūdeni, samaisīt.
  5. Vistu kājiņas attīrīt no ādas, nomazgāt un nosusināt. Katru kājiņu iemērkt olas maisījumā un pēc tam rūpīgi apbērt ar panējumu.
  6. Kājiņas izlikt uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  7. Cept līdz zeltainam brūnumam aptuveni 16-20 mminūtes, vienu reizi apgriežot.
  8. Ielikt traukā, lai gaļa pēc iespējas ilgāk paliktu silta.

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?