”Zemeņu deserti bez cepšanas” 6. recepte ( Zemeņu tiramisu )

 

Zemeņu tiramisu

Šis tiramisu nebūs klasiskais, jo nesatur olas, kā arī cepumi netiek mērcēti kafijā. Drīzāk šis tiramisu ir variants bērniem. Bet, ja ir vēlme, varat to pagatavot klasiski!

Sastāvdaļas:

  • 250 g Maskarpone siera
  • 200 ml saldā krējuma 35%
  • 400 g svaigu zemeņu
  • 150 g cukura
  • 20 gb cepumu ”Dāmu pirkstiņi”

Pagatavošana:

  • Maskarponi sakuliet ar 100 g cukura, pievienojiet saldo krējumu un sakuliet vēlreiz.
  • 100 g zemeņu sablendējiet ar 50 g cukura.
  • Formā kārtojat pusi no cepumiem, pārklājiet tos ar pusi no sablendētajām zemenēm, pa virsu liekot pusi no siera masas.
  • Pa virsu siera masai klājiet atlikušos cepumus, tad sablendētās zemenes un atlikušo siera masu.
  • Atlikušās zemenes sagrieziet gareniski ceturtdaļās un kārtojiet pa virsu desertam.
  • Desertu liekat ledusskapī, lai ievelkas dažas stundas.

 

Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account