Zemeņu tiramisu! Pagatavo un nobaudi, tas ir to vērts!

Strawberry tiramisu with mascarpone.

Šis tiramisu nebūs klasiskais, jo nesatur olas, kā arī cepumi netiek mērcēti kafijā. Drīzāk šis tiramisu ir variants bērniem. Bet, ja ir vēlme, varat to pagatavot klasiski!

Sastāvdaļas:

  • 250 g Maskarpone siera
  • 200 ml saldā krējuma 35%
  • 400 g svaigu zemeņu
  • 150 g cukura
  • 20 gb cepumu ”Dāmu pirkstiņi”
Lasi vēl:
Cepts greipfrūts – tas nav neprāts, bet gan lieliska ideja dievīgam desertam
Diētisks un gards deserts: ar biezpienu pildīti āboli
Nutella mājās? Laba recepte, kā to pagatavot pašam!

Pagatavošana:

  • Maskarponi sakuliet ar 100 g cukura, pievienojiet saldo krējumu un sakuliet vēlreiz.
  • 100 g zemeņu sablendējiet ar 50 g cukura.
  • Formā kārtojat pusi no cepumiem, pārklājiet tos ar pusi no sablendētajām zemenēm, pa virsu liekot pusi no siera masas.
  • Pa virsu siera masai klājiet atlikušos cepumus, tad sablendētās zemenes un atlikušo siera masu.
  • Atlikušās zemenes sagrieziet gareniski ceturtdaļās un kārtojiet pa virsu desertam.
  • Desertu liekat ledusskapī, lai ievelkas dažas stundas.
Komentē
Nav komentāru

Komentē

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Dieviete.lv,  noteikumi, info@dieviete.lv 2016

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account