Foto: Food.com

Sastāvdaļas (četrām personām): 240 grami zemeņu, 240 grami upeņu, ¾ glāze apelsīnu sulas, 2,5 – 3 ēdamkarotes cukura, 4 bumbiņas citrusaugļu sorbeta, rotājumam – piparmētras lapiņas.

Pagatavošana:

Katlā liec ogas, apelsīnu sulu un cukuru. Gatavo uz vidējas uguns 4-5 minūtes vai līdz pirmajiem burbulīšiem. Ik pa laikam apmaisi. Ņem nost no uguns un ļauj zupai aptuveni 5 minūtes atdzist.

Kad zupa padzisusi, lej to trauciņos, katrā ieliec sorbeta bumbiņu un rotā ar piparmētru lapiņu.

Labu apetīti!

 

Avots: Lifehacker.ru

Atstāt komentāru

Esi pirmais, kas komentē!

avatar
wpDiscuz

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2017

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?