6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

8 triki, kā būt sev pašai!

 

8 triki kā būt sev pašai! Var jau domāt, ka mīlēt sevi ir egoistiski, bet tā nebūt nav! Veselīga mīlestība pret sevi var uzlabot tavu dzīvi dažādos veidos. Tas uzlabos tavu attiecību kvalitāti un komunikāciju ar citiem cilvēkiem! Šie ir 8 paņēmieni kā beidzot būt sev pašai!

1. Esi lepna par to, kas tu esi šodien

Varbūt vēl neesi uzkāpusi pa karjeras kāpnēm, dibinājusi ģimeni vai sasniegusi citus savus mērķus. Bet nu un? Lepojies ar to, kas tu esi šodien, nedzīvo tikai šajās nākotnes fantāzijās, izdzīvo šodienu.

2. Esi patiesa pret sevi, bet ne atriebīga vai ļaunatminīga

Ir cilvēki, kuri tevi ir sāpinājuši, bet tev nevajadzētu atdarīt ar to pašu. Ja esi godīga pret sevi, neliec cerības uz savu pāri darītāju, negaidi neko, bet neatdari arī ļaunu.

3. Neveido ideālo dzīves ilūziju internetā

Bieži facebook un instagram var redzēt fotogrāfijas, kuras liecina par ideālo dzives modeli. Tu šādi melo ne tikai citiem, bet arī sev, ja tev ir slikta diena, tad labāk neposto neko, ja diena ir lieliska vai dzīvē viss ir sakārtojies, tad droši dalies arī ar pārējiem.

4. Ieklausies savā intuīcijā!

Lai labāk izprastu sevi, ir jāieklausās savā intuīcijā. Ja jūti satraukumu par kādu cilvēku vai situāciju, tad mēģini saprast, kapēc tā jūties, jo viss ir tavā galvā. Šādos momentos droši vari zvanīt personai par, kuru uztraucies, bet labāk ir sakārtot savas domas.

5. Nebaidies kļūdīties

Daudzi baidās, ka kļūdas un neveiskmes sagraus reputāciju vai iespaidu par sevi, bet noteikti nevajadzētu tā justies. Jebkura persona, kura ko ir sasniegusi pati ir arī kļūdījusies, tas viss piederas pie lietas, un par tevi runā tavi sasniegumi no neveiskmēm tu gūsti nenovērtējamu pieredzi.

6. Mīli sevi

Mīlēt sevi nav viegli un to vienkāršāk ir pateikt kā izdarīt, bet mīlēt sevi nozīmē sevi pieņemt. Ja esi zaudējusi pašapziņu un jūties nomākta, tad vari veidot “+” un “-“ sitēmu, kurā esi atklāta pret sevi un piefiksē lietas, kuras tev sevī patīk un lietas, kuras nepatīk. Tālāk jau mēģini izdomāt kur likt lietā savus plusus un kur minusus, jo ir situācijas, kurās tavi mīnusi patiesībā ir pat ļoti pozitīvi.

7. Pieņem apkārtējos

Ne visi cilvēki var kļūt par taviem draugiem, tas arī nav vajadzīgs, bet centies uzturēt labas attiecības ar visiem, jo komunikācija var nest labus rezultātus nākotnē. Katrs tavs paziņa pazīst kādu, kurš var tev palīdzēt tavu mērķu un ideju realizācijā, šīs ir īpaši labs padoms sievietēm, kuras darbojas savos uzņēmumos.

8. Saki savus mērķus skaļi!

Nekaunies no saviem mērķiem, tikai daloties ar savu mērki tu sev atgādini, ka ir jāturpina virzīties un priekšu. Tādejādi tu arī pārējiem apliecini, ka tavi nodomi attiecībā uz taviem mērķiem un idejām ir nopietni.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.