2.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Dieviete testē jauno Stenders dzērveņu kolekciju!

 

Dieviete testē! Nesen Dievietes redakcijas rokās nonāca divi jauni pašmāju uzņēmuma Stenders produkti – Dzērveņu skrubis un ķermeņa krēms! Šie produkti ne tikai izskatās lieliski un ļoti sievišķīgi, bet arī brīnišķīgi smaržo.

Dzērveņu ķermeņa skrubis gluži vai izkūst uz ādas, tā patīkamā smarža ir jūtama vēl ilgu laiku. Šis produkts noteikti noderēs gan bezrūpīgai brīvdienai, lai sevi nedaudz palutinātu, gan darbīgajai darba dienai pēc, kuras nogurumā jākrīt nost no kājām. Skrubja iedarbība ir nomierinoša un tas noteikti garantēs patīkamas sajūtas (dos tādu kā masāžas efektu), interesants fakts ir tas, ka skrubis patiesi neliek manīt par jebkādām ķimikālijām, pat, ja produkts tiek mutē, tam ir salda piegarša un patiesībā šis produkts izskatās diezgan apetalīgs, lai gan ir paradzēts tikai un vienīgi ārišķīgai lietošanai!

 


 

 

 

Šis patiesi ir viens no labākajiem krēmiem kāds izmēģināts, pilnīgi bez aplinkiem. Krēms ne tikai baro ķermeni, bet arī piešķir tam labā nozīmē spēcīgu dzērveņu smaržu. Jauki ir arī apzināties, ka šajā produktā ir arī saldo mandeļu eļļa, kura atjauno un mīkstina ādu. Mājaslapā krēms ir aprakstīts kā “Lutinoši samtainās konsistences krēms” un tā patiesi ir, tas tavai ikdienai piedos krāņumu un ļaus justies patiesi sievišķigi. Stenders mājaslapā vairāki pircēji ir atzinīgi izteikušies par abiem šiem produktiem, šķiet, ka krēms no pircēju puses ir guvis visai lielu atzinību, raksta nobeigumā informējam par konkursu, kurā varēsi laimēt šīs Dzērveņu kolekcijas ziepes!Seko līdzi mūsu Dievietes facebook lapas jaunumiem!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.