6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Akcijā “Pērc, ziedo, pabaro” sasniegts rekords – dzīvnieku patversmēm ziedo vairāk nekā 31 tonnu barības (+FOTO)

 

Rimi veikalos veiksmīgi noslēgusies labdarības akcija Pērc, ziedo, pabaro. Tāslaikāizdevies savākt rekordlielu dzīvnieku barības daudzumu – vairāk nekā 31tonnu. Ziedojums aizceļos uz 21 patversmi visāLatvijā, sagādājot Ziemassvētku dāvanas suņiem un kaķiem, kuri šos svētkus pavadīs bez sava saimnieka.

 Akcijas ietvaros pircēji Rimiveikalos visā Latvijā ziedojuši 13 108 kg suņu un kaķu barības. Papildus ziedotāju dāsnumam, Rimi Latviadzīvnieku pabarošanai ziedojis deviņas tonnasRimi privātās preču zīmes barības un smilšu. Arī akcijas partneris, dzīvnieku barības produktu ražotājsMars Inc. ziedojis 9 200 kg barības.

Galerija

 Ir patiess gandarījums, ka šajā svētku laikā mums ir izdevies sagādāt patversmes iemītniekiem svētkus. Šajā Pērc, ziedo, pabaro akcijā savākts rekordliels dzīvnieku barības apjoms, kas nozīmē, ka varēsim palīdzēt visiem akcijas dalībniekiem un nodrošināt vairāk nekā pusotra mēneša garumā. Vēlamies no sirds pateikties katram ziedotājam par atsaucību, gādājot par ķepaiņu labklājību,” uzsver Rimi Latviasabiedrisko attiecību vadītāja Dace Preisa.

 Līdzcilvēku palīdzība ir ļoti vērtīga dāvana, jo katrs ziedotais barības kilograms ir no svara. Aukstajos gada mēnešos sātīga maltīte ir īpaši nepieciešama. Diemžēl kaķi un suņi patversmēs mīt ne tikai dažas dienas vai mēnešus, bet pat gadiem ilgi. Tādēļpatiesi ceru, ka vēlme palīdzēt saglabāsies gan svētkos, gan arīikdienā, jo dzīvniekiem cilvēka atbalsts vajadzīgs vienmēr. Un, lai gan lieliska dāvana būtu arīpatversmēmītoša dzīvnieka adopcija, aicinu atcerēties, ka atbildību par šo dzīvnieku būs jāuzņemas visu viņa mūžu. Tādēļ, ja šobrīd dzīvnieciņu savās mājās uzņemt nevarat, laiku un mīļumu kaķiem un suņiem var veltīt patversmju teritorijās. Dzīvnieki ļoti priecāsies par ikkatru, kuršviņus apciemos,stāsta dzīvnieku patversmes Labās mājasvadītāja Astrīda Kārkliņa.

 Labdarības akcijas Pērc, ziedo, pabarolaikāveikala pircēji bija aicināti papildināt ikdienas pirkumus ar dzīvniekiem noderīgām precēm. Šīs preces iedzīvotāji varēja ziedot kādāno Rimi veikaliem visāLatvijā, novietojot ziedojumus speciālās akcijas kastēs, tādējādi atbalstot četrkājainos patversmju iemītniekus.

Autors: Rimi

21.12.2018.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.