8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Piecas jaukas (un lētas!) dāvanas, ko pasniegt mammai Mātes dienā

 

Beautiful lights, garland in a jar with textile red plush hearts by Valeria Aksakova on 500px.com

Mātes dienā (un, patiesībā, jebkuru citu dienu arī) mammas ir pelnījušas pateicības, dāvanas un lutināšanu. Bet, ko darīt, kad maciņš ir tukšs, bet tev tāpat gribas viņu kaut kā pārsteigt? Lūk, dažas idejas:

Pagatavo viņai ideālas brokastis

Uzklāj skaistāko galdautu un vāzē ieliec svaigus ziedus. Pagatavo viņas mīļāko ēdienu (pankūkas?Omlete?) un skaisti to izdekorē. Sagatavo arī tasi svaigas kafijas un kartīti ar mīļu sveicienu.

Uzrīko viņai pikniku!

Tas nav nemaz tik grūti, ja ārā ir labs laiks. Kas gan var būt labāks par kopā būšanas laiku svaigā gaisā, saulainā laikā. Sagatavo gardas uzkodas, pudeli šampanieša (vai siltas tējas) un dodieties baudīt dabu!

Uzrīko mājas SPA

Pagatavojiet sejas maskas, uzrīkojiet manikīra un pedikīra tūres… Uztaisi mammai masāžu! Veltiet tam veselu pēcpusdienu. Būs labums gan emocionāls, gan fizisks.

Izgatavo atmiņu kasti

Paņem skaistu kasti vai stikla burku un izdekorē to (ja nu viņa gribēs glabāt to viesistabā uz plaukta). Piepildi to ar visu, par ko mamma priecāsies – jūsu kopīgās fotogrāfijas, nozīmītes, akmentiņi no jūsu pludmales apmeklējuma utt. Atstāj nedaudz vietas, lai mamma jebkurā brīdī šo kasti var papildināt.

Dodieties pārgājienā

Ja tavai mammai patīk pavadīt laiku brīvā dabā, izplāno skaistu pārgājienu. Sapako mugursomu (pirmās nepieciešamības lietas + kāŗumi un fotoaparāts) un dotieties ceļā!

Mammas vienmēr novērtēs savu bērnu radošumu, tāpēc neaprobežojies ar kādas dāvanu karti vai restorāna apmeklējumu. Esi radošāka, un padari mammas dienu īpašāku!

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.