8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz fonda “Viegli” Ziemassvētku koncertiem Rīgā

 

Imanta Ziedoņa fonds “Viegli” aicina uz pieciem Ziemassvētku koncertiem “Viss skaidri redzams”, kas notiks 7., 8. un 9. decembrī Rīgā, Dzelzceļa muzejā. Šogad koncertos skanēs skaistākās fonda “Viegli” dziesmas no albumiem “Viegli”, “Vakars.Pietura.Jasmīns” un “Loks paliek vaļā”. Biļetes būs pieejamas no 1. oktobra Ekase.lv.

“Un viss tik skaidri redzams šaipusē.

Un viss tik skaidri redzams otrā pusē.” (Imants Ziedonis)

Jau astoto gadu fonds “Viegli” aicina uz Ziemassvētku koncertiem. Šoreiz tajos uzstāsies mūziķi, kuri piedalījušies visu trīs albumu ierakstā – Renārs Kaupers, Jānis Holšteins-Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs (El Mars) kopā ar Vidzemes kamerorķestri, kā arī fonda “Viegli” draugi un atbalstītāji.

Kā katru gadu, arī šoreiz koncerta apmeklētāji tiks gaidīti jau stundu pirms pasākuma, lai kopā veidotu un baudītu draudzīgu atmosfēru, satiekoties Ziedoņa muzeja bibliotēkā, veldzējoties ar Kluba “Piens” siltajiem dzērieniem, baudot “Lielezera” piparkūkas un iegādājoties visvieglākās Ziemassvētku dāvanas. Visi pasākumā gūtie ieņēmumi tiks ieguldīti Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” un Imanta Ziedoņa muzeja mērķu īstenošanai.

Pirmās tirdzniecībā pieejamās biļetes būs nopērkamas par īpašu cenu. Koncerta rīkotāji parūpējušies arī par iespēju iegādāties ģimenes biļetes (2 pieaugušajiem un 2 bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem) un bērnu biļetes (bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem). Īpašās biļetes gan būs pieejamas ierobežotā skaitā, tāpēc to iegādi nevajadzētu atlikt. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieejas biļetes nebūs nepieciešamas. Mazie koncerta apmeklētāji varēs ne tikai klausīties skaistākās fonda “Viegli” dziesmas, bet arī radoši izpausties Ziedoņa muzeja bibliotēkā.

Koncerta biļetes būs pieejamas Ekase.lv no pirmdienas, 1. oktobra.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.