6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā miljardiere Kailija Dženere pārdzīvo savu šķiršanos? (+FOTO)

 

Pavidam nesen medijos parādījās ziņa, ka amerikāņu uzņēmēja, realitātes šova “Keeping Up With The Kardashians” zvaigzne un visu laiku jaunākā saviem spēkiem tapusī miljardiere Kailija Dženere ir izšķīrusies no savas meitas tēva! Meitas tēvs ir reperis Treviss Skots. Kailija gan daudz neskumst un baudot laiku ar draudzenēm. 

Pēdējā laikā Kailija ir ļoti aktīva savā Instagram, tajā var redzēt, ka viņa visai labi pavada laiku un nemaz neskumst, ka viņas attiecības tika lemtas neveiksmei. Miljardiere pastāstīja, ka devusies izbraucienā ar savām draudzenēm un brauciena fotogrāfijas nekavējoties izpelnījās milzīgu atzinību no Dženeres faniem un māsām – Hlojas, Kortnijas un Kimas, viņām jūsmojot par Kailijas seksīgo augumu. Interesanti, ka vēl nesen Kailija publicēja visai pikantu kadru no viņas un Trevisa fotosesijas žurnālā “Playboy”. Intervijā pāris  runāja par savu intīmo dzīvi un meitiņas nākšanu pasaulē. Kailija un Treviss savas attiecības uzsāka 2017. gada aprīlī. Dažus mēnešus pēc abu satuvināšanās Kailijai pieteicās meitiņa Stormija, Stormija nāca pasaulē 2018. gada 1. februārī. 

Kailija ir pārliecināta, ka viņa un Treviss spēs saprasties, lai kopā izaudzinātu savu atvasīti. Kailijai lielisks piemērs ir viņas māsa Kortnija, kura jau vairākus gadus ir šķirusies no Skota Disika, bet abi spēj lieliski sastrādāties savu trīs bērnu audzināšanā. 

Foto

View this post on Instagram

Bbygirl

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

getaway ????✨☀️

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

let the festivities begin ????

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.