0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Princis Harijs izrāda savu jauno automašīnu! (+VIDEO)

 

Saseksas hercogiene Megana Mārkla un princis Harijs aktīvi apmeklē dažādus sabiedriskus pasākumus. Pavisam nesen abi ieradās jauniešu forumā, kas norisinājās Vindzoras pilī, netālu no abu hercogu mājas (Fromgmoras nama). Prinča ierašanās bijusi pārsteigums, jo tā nebija plānota, taču viņš vēlējies atbalstīt savu sievu Meganu. 

Harijs pats atvedis Meganu uz šo pasākumu, nesen viņš iegādājies elektroauto Audi E-Tron. Šāda Audi modeļa cena ir sākot no 83 440 eiro! Megana uz šo pasāku bija izvēlējusies bordo krāsas svīteri un tādas pašas krāsas ādas zīmuļsvārkus no slavenā zīmola “Hugo Boss”. Svārku cena ir nepilni 400 eiro. Interesanti, ka Megana nesen redzēta tādos pašos, zaļos svārkos, kas ļauj domāt, ka viņai tie ļoti iepatikušies.

Meganai un Harijam uz forumu piebiediedrojās vairāki jaunie līderi, kuri vada dažādus sabiedriskos projektus un atbalsta jauniešu integrāciju Āfrikā, Nigērijā, Irākā, Malāvijā un Bangladešā. Megana šajā forumā ieņem viceprezidentes amatu, šis forums apvieno 53 Sadraudzības valstis.

Video

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.