4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Princis Harijs un Megana Mārkla izolēti no karaliskās ģimenes

 

Izrādās, ka Saseksas hercogi dzīvojot pilnā izolētībā no karaliskās ģimenes locekļiem! Meganas Mārklas nemitīgās sūdzības esot sadusmojušas vairākus karaliskās ģimenes pārstāvjus, tādēļ pāris jau kādu laiku ir visai izolēti no saskarsmes ar citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Nesen plašākai publikai tika prezentēta prinča Harija un Meganas Mārklas dokumentālā filma, filmā Saseksas hercogu pāris “mazgājuši netīro veļu”, vismaz tā uzskata vairums britu un arī karaliskās ģimenes ekspertu. Megana, filmā sūdzoties par preses lielo spiedienu, tas sadusmojis ne mazums britu un arī karaliskās ģimenes pārstāvjus. Princis Harijs un Megana ir cerējuši, ka šāda atklātība ļaus labāk viņus saprast, bet rezultātā filma raisījusi vēl vairāk dusmu. 

Megana Mārkla un Harijs panākuši, ka pat tuvākie karaliskās ģimenes pārstāvji izvairās no saskarsmes ar Saseksas karalisko pāri. “Neviens no karaliskās ģimenes nedodas pie viņiem ciemos, nesazinās ar viņiem un arī neaicina ciemos pie sevis,”- pavēstija kāds Saseksas hercogiem pietuvināts cilvēks, kurš vēlējās palikt anonīms.

Megana Mārkla un Harijs cīnās ar šo izolāciju un saprot apkārtējo dusmas, viņi ir gatavi atzīt savu vainu.Pārējie karaliskās ģimenes locekļi ir nostādīti visai muļķīgā situācijā. “Viņi ir atvērti, taču nespēj šīs attiecības mainīt par 180 grādiem. Nekas nav mainījies,” – anonīmo avotu citē populārais izdevums  “People”.

Anonīmais avots arī atklāj, ka karaliskā ģimene ir visai savāda, tajā trūkstot atbalsta, viņi neapmainās laipniem vārdiem un rūpēm. Viņi nezvana viens otram, vienkārši tāpat, lai pateiktu: “Tava uzstāšanās bija patiešām lieliska!”.

Foto

View this post on Instagram

Having attended the 10th Annual One Young World opening ceremony on Tuesday, The Duchess of Sussex was joined today by The Duke of Sussex for a round table discussion on gender equity with OYW and Queen’s Commonwealth Trust young leaders. Over the last few days, these young leaders became @OneYoungWorld ambassadors with the intention to return to their communities and further existing initiatives to help change the world for the better. This year OYW partnered with the @Queens_Commonwealth_Trust, of which The Duke and Duchess are President and Vice-President respectively, to provide scholarships to young leaders driving positive social impact in the Commonwealth. This was the most exciting collaboration between two groups The Duchess is passionate about and has been working with for some time. For more information and highlights from the week and how you can support these incredible leaders and their initiatives, visit @OneYoungWorld Photo © SussexRoyal / PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Autors: Dieviete.lv

24.11.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 824
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 825