0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Bērs Grills kopā ar Karu Delavinju kāpj kalnos! (+VIDEO)

 

“Man nebija ne jausmas, kas es esmu. Man nebija identitātes, biju vien garīga slimība, bērns, aprūpētāja vai supermodele, kas pašai šķita tik smieklīga. No manis patiešām nekas nebija palicis pāri,” tā, cepot savvaļas žurkas ugunskurā, piedzīvojumu meklētājam Bēram Grillam atzinās aktrise un supermodele Kara Delavinja. 

Šķiet, šī atzīšanās pārsteidza pat pašu ekstrēmo izklaižu cienītāju. Pēc filmēšanas viņš atzina, ka Delavinja ir īsta izdzīvotāja, izturīga un drosmīga, un apņemšanās izturēt sociālo mediju zvaigznei palīdzējusi arī piedzīvojumos brīvā dabā. Bet abu visnotaļ atklātā saruna pie ugunskura skaistajos Sardīnijas kalnos varētu būt viena no emocionālākajām ainām piedzīvojumu šova “Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu” sezonā, pirmdienās skatāms kanālā  “National Geographic”.

Video

Cilvēkiem patīk skatīties, ko viņu elki darīs, nokļūstot brīvā dabā un sastopoties ar grūtībām, kas ir ārpus šo slavenību komforta zonas un ierastās dzīves, atzīst Grills. Viņš stāsta, ka bieži vien pārsteigtas ir arī slavenības, uzzinot, ka viss ir “pa īstam”. Proti, pārbaudījumi ir reāli, nevis tikai kaut kādi iestudējumi televīzijai. Liela daļa aktieru nekad nav mitinājušies kempingos un izbaudījuši ekstrēmus piedzīvojumus, kaut arī ir piedalījušies asa sižeta filmās ar neskaitāmiem kaskadieriem. 

Un tad izrādās, ka aktierim Armijam Hammeram ir bail no augstuma, bet “kapteini Mārvelu” jeb aktrisi Brī Larsoni stindzina teju jebkurš milzīgs zirneklis. Viņai nav problēmu nosmērēt rokas un seju, ložņājot pa krokodilu pārpilnu mangrovju purvu, taču tarantuls – tas ir pavisam kas cits. Larsone bija vēlējusies vien 48 stundas atpūsties no Holivudas, taču diezin vai Grilla sarūpētie piedzīvojumi attālajās Pērļu salās Panamas līcī būs mierīga atelpa. 

Britu piedzīvojumu meklētājs atzīst, ka viena no svarīgākajām piedzīvojumu raidījumu mācībām ir atziņa, ka svarīgākais ir stāties pretim savām bailēm un turpināt virzīties uz priekšu. Pusotru dienu garās ekspedīcijas tiek rūpīgi plānotas, ir izvēlēti vairāki galvenie pieturas punkti un iespējamās nakšņošanas vietas. Taču svarīga ir arī uzticēšanās partnerim, tādēļ sākums mēdz būt emocionāls un adrenalīna pilns. Piemēram, pat tad, ja klinšu kāpšana nav sveša, tad vairākus kilometrus garš pārgājiens pa Šveices Alpiem būs pārbaudījums arī solo kāpējam Aleksam Honoldam. 

Jaunā raidījuma “Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu” sezona ir drosmīgāka, ceļotāji dosies uz neskartākām vietām, piemēram, Islandes Vahdnajēgidla ledāju un Arizonas tuksnešainajiem kanjoniem, kur tiem būs jāizpilda skarbāki uzdevumi nekā iepriekš. Tie ir piedzīvojumi, kas dalībniekiem sniedz neaizmirstamu un spēcinošu pieredzi. 

Šoreiz piedzīvojumos kopā ar ekstrēmo izklaižu cienītāju dosies profesionālais klinšu kāpējs Alekss Honolds, “Zelta globusa” nomināciju ieguvušais aktieris Armijs Hammers, aktrise, supermodele, sociālo mediju zvaigzne Kara Delavinja, bijušais profesionālais cīkstonis un aktieris Deivs Batista, “Emmy” balvas nominācijas ieguvušais aktieris Zaharijs Kvinto, aktieris un dejotājs Čenings Teitums, kā arī “Oskara” balvu ieguvusī aktrise Brī Larsone, kas atveidoja galveno lomu supervaroņu filmā “Kapteine Mārvela”, aktieris un komiķis Džoels Makheils, aktieris un komiķis Robs Rigls. 

Seko līdzi slavenību piedzīvojumiem brīvā dabā! Izdzīvošanas seriāls “Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu” skatāms “National Geographic” pirmdienās plkst. 22:00!

Autors: National Geographic

28.01.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.