10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Radīta līksma roku mazgāšanas himna ģimenēm. Noklausies! (+VIDEO)

 

Laikā, kad rūpīga roku mazgāšana ir kļuvusi svarīgāka nekā jebkad agrāk, gan lieliem, gan maziem par to dzīvespriecīgā dziesmā un videoklipā atgādina jauna, bet kaut kur jau ļoti dzirdēta un iemīļota apvienība Bubble Boyz. Viņi kopā ar pašmāju kosmētikas ražotāju STENDERS radījuši “Roku mazgāšanas dziesmiņu” latviešu un angļu valodā, lai uzrunātu vietējo un starptautisko auditoriju un atgādinātu ikvienam – tava nākotne ir tavās tīrajās rokās!

“Antibakteriāls” nenozīmē “garlaicīgs”! Roku mazgāšana var būt jautrs piedzīvojums, īpaši kopā ar bērniem, atgādina dziedošo roku apvienība Bubble Boyz, kas Latvijas mūzikas pasaulē sevi piesaka kā jautrās roku mazgāšanas vēstneši. Sakot “ziepes”, Bubble Boyz aicina neaprobežoties ar ierasto balto ziepju gabaliņu, bet ļaut vaļu krāsām, smaržām un, protams, putām!

“Rokas ir jāmazgā, jo tikai tā mēs varēsim pēc iespējas ātrāk atkal atgriezties normālā dzīves ritmā un sākt dienu bez ziņām par jauniem saslimšanas gadījumiem. Šī dziesma radīta, lai kļūtu par katras ģimenes roku mazgāšanas himnu. Tava nākotne ir tavās rokās. Uzmani, lai tās būtu tīras!” atgādina Bubble Boyz, piebilstot – roku mazgāšana ar ziepēm ir ne tikai noderīga, bet arī vairo dzīvesprieku, kas daudziem šobrīd ir pat vēl svarīgāk. Ziepes visās varavīksnes krāsās? Ar eksotisku augļu vai Latvijas meža ogu aromātu? Kā siera šķēle? Sirsniņa? Krēmveida vai šķidrās? Bet varbūt želejveida?

“Izstrādājot produktus, mēs paturam prātā, ka roku mazgāšanu var pārvērst arī rotaļā, tādēļ mūsu ziepes ir košas, putojošas, aromātiskas un pieejamas dažādās konsistencēs, lai bērnam būtu interesanti ar tām spēlēties,” stāsta STENDERS attīstības ķīmiķe Jūlija Kuzņecova. “Rosinām vecākus kopā ar bērniem dziedāt līdzi un pārvērst roku mazgāšanu jautrā rotaļā, aicinot bērnu ar plaukstām samīļot ziepes, kārtīgi tās “apčubināt” un pārskatīt, vai putas nokļuvušas katrā pirkstu starpā. Ja nav – jāmīļo ciešāk! Maziem bērniem patīk pirkstiņspēles, turklāt tās ne tikai priecē mazuli, bet arī veicina runas attīstību. Dziesmiņas apgūšana un līdzi dungošana būs labs uzmundrinājums procesa paveikšanai pilnībā.” 

Dziedošo roku apvienība Bubble Boyz gan dziesmas tekstā, gan video soli pa solim atgādina, kā rokas vēlētos tikt mazgātas, un uzskatāmi demonstrē, kā pareizi saputot dažādu krāsu ziepes, lai tās efektīvi paveiktu savu darbu, aicinot dungot “Roku mazgāšanas dziesmiņu” un rast prieku pat tik ikdienišķā procesā kā roku mazgāšana!

Video

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: Bubble Boyz

29.04.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.