6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dāvanu simboliskā nozīme pēc fen-šui

 

Droši vien nav tāda cilvēka, kuram nepatiktu saņemt dāvanu. No sirds pasniegta dāvana nesīs milzumdaudz prieka gaviļniekam. Tā ir divtik vērtīga, ja būs cilvēka aizraušanās vai personiskas vēlmes atspoguļojums.

Pēc fen-šui dāvanas ieteicams iegādāties laikus un nevis pēdējā brīdī to, kas jums pirmais ienāks prātā. Dāvināt un izvēlēties dāvanas ir māksla, šim procesam jāpieiet ar īpašu rūpību. Skaisti iesaiņota dāvana noteikti uzlabos garastāvokli, un gaviļnieks novērtēs jūsu pūles un to, ar kādu uzmanību esiet dāvanu izvēlējies.

Dāvana jāpasniedz tieši rokās, un pie tam vēlams pateikt kādus mīļus vārdus. Pēc etiķetes likumiem, nav ieteicams pasniegt dāvanu ar cenu. Ja negribat nonākt neveiklā situācijā, tad cena iepriekš jānoņem.

Dāvanu simboliskā nozīme pēc fen-šui

Saskaņā ar fen-šui, katrai lietai ir sava enerģija. Tiek uzskatīts, ka tādas lietas kā šķeres, loks ar bultām, naži un visi asie priekšmeti pasliktina jūsu un gaviļnieka savstarpējās attiecības. Ja gaviļnieks pats ir izvēlējies dāvanu, tad, lai izvairītos no šāda efekta, tad nepieciešams dāvinātājam pretī dot naudas zīmi, it kā to pirktu.

Tikpat negatīvi uz attiecībām var iedarboties dāvināti pulksteņi. Saka, ka tos dāvina uz šķiršanos. Mīļotajām meitenēm nedrīkst dāvināt sarkanas rozes ar ērkšķiem: tas var novest pie šķiršanās. Mīļotajai izvēlieties baltas vai persiku krāsas rozes, kurām nav ērkšķu.

Atcerieties, ka katra dāvana būs patīkama, ja, to izvēloties, tiks ņemta vērā tās simboliskā nozīme un saņēmēja vēlmes.

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.