1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā ievērot distancēšanos? Privātajos automobīļos cilvēku skaits netiek ierobežots (+VIDEO)

 

Panorāma skaidro, kā pareizi ievērot distancēšanos, šajā video tiek atbildēts uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem. Ja arī tev ir kāds jautājums, tad sūti to uz Panorāmā norādīto WhatsApp tālruni – 20553333, atgādinām, ka uz numuru nav jāzvana, bet rakstiskā veidā jānosūta sev interesējošais jautājums. Sargāsim sevi un savus mīļos!

Informējam, ka Valsts policija nesoda, ja privātā transportlīdzeklī brauc vairāk nekā divas personas. Vēršam uzmanību, ka valdības pieņemtie ārkārtējās situācijas ierobežojumi pēc būtības neattiecas uz personu atrašanos privātajās automašīnās, tomēr, kontrolējot citus ārkārtējās situācijās ierobežojumus, policija arī preventīvi uzrauga un atsevišķos gadījumos arī pārbauda automašīnas.
 
Gadījumos, ja vairāk nekā divas personas, kas nav vienas ģimenes locekļi, pārvietojas vienā automašīnā, policijai šobrīd NAV iemesla to vērtēt kā pārkāpumu.
 
Tomēr vienlaicīgi aicinām personas izturēties atbildīgi un nerekomendējam šādi rīkoties – izvērtējiet nepieciešamību pārvietoties ar mehāniskajiem transportlīdzekļiem, kuros pēc būtības nav iespējams ievērot divu metru distanci.

Video

Autors: Panorāma/Valsts policija

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.