2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jautājumu – “kāpēc ar mani tas notika”, sev bieži uzdod Oskars, kurš ir invalīds kopš dzimšanas (+VIDEO)

 

Jautājumu – “kāpēc ar mani tas notika”, sev bieži uzdod Oskars Lukauskis. Viņš ir invalīds kopš dzimšanas. Oskaram ir 27 gadi un viņš vēlētos atrast darbu un iemācīties burvju trikus. Puiša stāsts mūsu sociālo tīklu rubrikā “Dzīvei nav melnraksta” tika sadzirdēts un palīdzēt īstenot viņa sapni atsaucās iluzionisti – Pecolli ģimene.

Jautājumu – kāpēc tas notika tieši ar mani, mēs sevī mēdzam pārdomāt pēc kādiem lieliem emocionāliem satricinājumiem. Parasti – uzzinot vai piedzīvojot kādu nepatīkamu ziņu. Šo jautājumu sev bieži uzdod arī Oskars Lukauskis – invalīds kopš dzimšanas, jo dzemdībās ārsti pieļāva liktenīgu kļūdu. Oskaram tagad ir 27 gadi – viņš vēlētos atrast darbu un iemācīties burvju trikus. Oskaram patīk teātris, patīk peldēt, viņš guvis labus panākumus jāšanas sportā – mājās daudz medaļu, kas izcīnītas sacensībās dažādās valstīs. Sarunā ar “Dzīvei nav melnraksta” Oskars rezignēti secina, ka tādi cilvēki kā viņš sabiedrībai neesot vajadzīgi – tāds, kurš nevar visu izdarīt ātri un tūlīt. Darbs ir Oskara lielākais sapnis – lai var strādāt, nopelnīt papildus invaliditātes pensijai, kas ir 138 eiro, un parūpēties par sevi pats. 

Video

View this post on Instagram

Jautājumu – kāpēc tas notika tieši ar mani, mēs sevī mēdzam pārdomāt pēc kādiem lieliem emocionāliem satricinājumiem. Parasti – uzzinot vai piedzīvojot kādu nepatīkamu ziņu. Šo jautājumu sev bieži uzdod arī Oskars Lukauskis – invalīds kopš dzimšanas, jo dzemdībās ārsti pieļāva liktenīgu kļūdu. Oskaram tagad ir 27 gadi – viņš vēlētos atrast darbu un iemācīties burvju trikus. Oskaram patīk teātris, patīk peldēt, viņš guvis labus panākumus jāšanas sportā – mājās daudz medaļu, kas izcīnītas sacensībās dažādās valstīs. Sarunā ar "Dzīvei nav melnraksta" Oskars rezignēti secina, ka tādi cilvēki kā viņš sabiedrībai neesot vajadzīgi – tāds, kurš nevar visu izdarīt ātri un tūlīt. Darbs ir Oskara lielākais sapnis – lai var strādāt, nopelnīt papildus invaliditātes pensijai, kas ir 138 eiro, un parūpēties par sevi pats. Paldies Oskaram par atklātību un uzticēšanos!

A post shared by LTV Ziņu dienests (@ltvzinas) on

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: Panorāma

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.