1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

21.martā Rīgā notiks lielākais pašizaugsmes festivāls #MaināmPasauli, sākam ar sevi… (+VIDEO)

 

100+ meistarklases, 10+ telpās, 70+ pasniedzēji

Dzīvojam strauji mainīgā pasaulē, kas prasa nepārtrauktu izglītošanos daudzās jomās. 21.martā Rīgā, deju studijas Dzirnas telpās Lāčplēša ielā 106/108, notiks Latvijā lielākais personiskās izaugsmes festivāls #MaināmPasauli, sākam ar sevi… 

Festivāls piedāvās visdažādākos Latvijā šobrīd pieejamos zināšanu ceļus, kas palīdz iepazīt sevi un pilnveidoties fiziskajā, emocionālajā, mentālajā un garīgajā līmenī. Vienas dienas laikā būs iespējams apmeklēt vairāk nekā 100 dažādas meistarklases, izvēloties savai pašreizējai dzīves situācijai un interesēm atbilstošākās. 

Īpaši festivālam izstrādāta unikāla rezervācijas web-app, kas ļauj nodrošināt visplašāko saturu – festivals.memorywater.lv.

Pasākumā kā lektori piedalās personiskās izaugsmes treneri, kouči, psihologi, veselīga un videi draudzīga dzīvesveida meistari-praktizētāji, meditāciju un garīgo prakšu pārstāvji, viedokļu līderi: Uģis Kuģis, Agnese Ziediņa, Andris Ciekurs, pilsoniski aktīvā juriste, sporta entuziaste un iedvesmotāja Ieva Brante, personības izaugsmes trenere un geštalta terapeite Anna Lieckalniņa, veselīga dzīvesveida un uztura vēstnieki un daudzi citi.

Festivālā būs pārstāvēti tādi apmācību centri un skolas kā Rīgas koučinga federācija, mācību centrs Samadeva, 9 sauļu skola, pašattīstības skola Do Dream, Biodanzas skolotāju asociācija, mācību centrs Saskarsme, Latvijas dianētikas centrs un citi.

Video

„Esam radījuši unikālu notikumu – sapulcējuši vienuviet visdažādāko apmācību virzienu pārstāvjus, līderus, iedvesmotājus, lai sniegtu impulsu labām pārmaiņām sevī un pasaulē. Lai šos meistarus satiktu individuāli, iespējams, būtu nepieciešami vairāki mēneši vai pat gadi,’’ vērtē festivāla rīkotāji.

Vakara noslēgumā būs iespējams izbaudīt ekstātisko deju Riga Ecstatic dance DJ pavadībā.

Galerija

Visa informācija par meistarklasēm, speciālistiem un to pārstāvētajiem centriem un skolām pieejama festivals.memorywater.lv, kurā pēc biļetes iegādes iespējams atzīmēties un veidot savu nodarbību plānu. Katras meistarklases vietu skaits ir ierobežots, tādēļ pasākuma rīkotāji iesaka savu izvēli izdarīt pēc iespējas ātrāk. Telpas diemžēl nevar uzņemt vairāk kā 600 apmeklētājus.

Festivāla laikā darbosies vairākas kafejnīcas, būs iespējams apmeklēt arī pasākuma koncepcijai atbilstošus preču un pakalpojumu stendus.

Festivālu rīko biedrība Veselību visiem sadarbībā ar uzņēmumu Memory Water. Festivāla mediju partneris – Latvijas Mediji, žurnāls Spīgana, portāls la.lv, radio EHR. 

Festivāls #MaināmPasauli notiek jau otro gadu. Biļetes var iegādāties šeit: http://www.memorywater.com/lv/bilete

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: Memory Water

18.02.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.