11.1 C
Rīga
ceturtdien, 24 oktobris, 2024

Kopējā mīlestības un attiecību prognoze 2018.gada februārim

 

Laikā no 1. līdz 17.februārim, tie, kam pašlaik nav attiecību, aktīvi iesaistīsies kontaktos ar pretējā dzimuma pārstāvjiem un ar prieku iepazīsies ar jauniem cilvēkiem. Tikai diez vai viņiem izdosies uzreiz atklāt savu sirdi – neviens īsti nevēlas bezrūpīgi mētāties no attiecībām uz attiecībām, un arī pieaugošais pašvērtējums to īsti neļaus darīt, raksta portāls „Passion”.

Daudzi gribēs pārliecināties par to, ka potenciālais partneris ir viņu uzmanības vērts, bet „latiņa” būs augsta, augsta un prasības lielas.

Pēc 17.datuma apkārtējo uztvere kļūs intuitīva, tāpēc gribēsies romantiku, skaistu žestu, kultūras pasākumu apmeklēšanu ar potenciālajiem partneriem. Vēl būs psiholoģiski grūti pāriet no vienkāršas komunikācijas uz skūpstiem, nemaz nerunājot par intīmu tuvību.

Tie, kuriem jau ir attiecības, mēneša pirmajā dekādē alks pēc brīvības, vēlēsies demonstrēt savu neatkarību gan no mīļotā cilvēka, gan no komunikācijas ar viņu. Pat kritiskos brīžos nevēlēsies lūgt palīdzību. Pieaugs spriedze un partnera trūkumi šķitīs vēl nepatīkamāki, nekā tie patiesībā ir.

Laikā no 11. līdz 28.februārim atsvešināšanās un „vēsums” no partnera puses mīsies ar vēlmi satuvināties, „ielīst dvēselē”, padarīt attiecības romantiskākas. Pie tam, daudzi pāri gūs kaut kādu jaunu mijiedarbības pieredzi, un tas palīdzēs partneriem vienam otru labāk saprast, ar svaigu prātu novērtēt visu, kas saistīts ar privāto dzīvi.

Mēneša sākumā nevajadzētu pārāk koncentrēties uz esošā vai potenciālā partnera negatīvajām īpašībām. Labāk padomā, kā padarīt attiecības ar viņu interesantākas un izdevīgākas jums abiem.

Februāra vidū vājuma izpausmes šī cilvēka klātbūtnē neiedragās tavu cieņu un vērtību. Drīzāk otrādi, padarīs tā cilvēka acīs tevi pievilcīgāku.

Mēneša beigās daudz kas būs atkarīgs no tā, cik labi tu cilvēku sajūti un cik labi saskani ar viņa iekšējo pasauli.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.