2.2 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Torte “Napoleons”

 

Sastāvdaļas:

  • 1kg kārtainās mīklas
  • 3 olu dzeltenumi
  • 270 g cukura
  • 160 g miltu
  • 3 glāzes piena
  • 20 g sviesta pannas apsmērēšanai

Pagatavošana:

1.Mīklu pēc nepieciešamības izrullē, sagriež nepieciešamā izmēra plāksnēs. Cep 200 °C aptuveni 7 minūtes. Vienu plāksni sasmalcini (var plenderī), lai ir, ko likt tortei pa virsu.

2.Olu dzeltenumus sajauc ar cukuru, pievieno pienu un liek uz plīts. Palēnām piejauc miltus, pastāvīgi maisot. Nepārtraucot maisīšanas procesu, vāra, līdz masa sabiezē.

3.Krēmu atdzesē un sasmērē ar to sagatavotās mīklas plāksnes. Ar sasmalcināto masu apber tortes sānus un virsu.

4.Tortei ļauj ievilkties. Var dekorēt ar ogām, var ēst tāpat.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.