19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Kāds ir tavs 2019.gada horoskops?

 

Strēlnieks – Ir pienācis laiks, lai savā dzīvē veiktu izmaiņas par, kurām jau sen esi sapņojusi, piemēram, jauna matu krāsa vai dzīvoklis, mašīna, jebkas, kas tavā dzīvē nesīs pozitīvo enerģiju. Ļoti iespējams, ka šogad mainīsi darba vietu vai arī esi to nesen nomainījusi, tas ir labi, jo 2019.gadā tavas horoskopa zīmes raksturīgākais vārds ir pārmaiņas! Gada sākumā tevi sagaida vairāki pavērsieni darbā un privātajā dzīvē, gan darbā, gan attiecībās tev noderēs pašpārliecinātība, neļauj sev kāpt uz galvas. Gada beigās tevi gaida kāds ceļojums, tava horoskopa zīmei ideālais laiks, lai ceļotu 2019.gadā ir novembris, decembris.

Atslēgvārds – pārmaiņas

Auns – Ja esi brīva, tad ļoti iespējams, ka šogad sastapsi savu otro pusīti. Gada pirmā puse ir īstais laiks, lai parūpētos par savu veselību un pievērstos sportam, veselīgākam dzīvesveidam. Ja plāno savā dzīvē pārmaiņas vai vēlies pieņemt nopietnus lēmumus, tad no ieteicams atlikt uz gada otro pusi, gada pirmā puse nav piemērota darījumu veikšanai vai kam citam pārlieku nopietnam. Atvaļinājumu ieteicams baudīt vasaras mēnešos.

Atslēgvārds – mīlestība

Lauva – Beidzot ir pienācis laiks tavas karjeras izaugsmei. Šogad viss ir atkarīgs no tevis, ne citiem, ja izstarosi pozitīvo enerģiju, tad iegūsi vairākas jaunas karjeras iespējas, 2019. gadā sakārtosies tavas finanses, iespējams, ka kāds no tevis vēlēsies aizņemties naudu, bet tev tā nebūs problēma. Decembris būs tavs 2019.gada mēnesis, kurā tava dzīve var mainīties uz labo pusi, tevi var sagaidīt algas paaugstinājums un labāki materiālie dzīves apstākļi.

Atslēgvārds – izaugsme darbā

Skorpions – Šis ir gads, kurā jābūt ļoti uzmanīgai. Tavai horoskopa zīmei ir lielāks risks kā citām horoskopa zīmēm gūt kādu traumu vai iesaistīties nepatīkamā strīdā. 2019. gads skorpioniem ir lielisks, lai sakārtotu attiecības ar otro pusīti, dot attiecībām otru iespēju vai padarīt tās nopietnākas saderinoties, apprecoties vai plānojot ģimene pieaugumu. Rudens skorpioniem nesīs pārmaiņas darbā, ja savā darbā ieliec visu sirdi un dvēseli, tad vari sagaidīt algas paaugstinājumu!

Atslēgvārds – uzmanība

Ūdensvīrs – Šis ir gads, kurā pienācis laiks kļūt piekāpīgākai, iemācīties pieņemt apkārtējos tādu, kādi tie ir. Ļoti ieteicams ir neiesaistīties strīdos, intrigās, citādi šoreiz tam var būt nepatīkamas sekas. 2019. gads tev būs ļoti darbīgs, noteikti atrodi laiku atvaļinājumam, neļaujies izdegšanas sindromam. Šogad ieteicams pārbaudīt savu veselību un sākt vairāk par to rūpēties, atceries, ka veselība nav aizvietojama, jo bieži vien darba steigā piemirsti par sevi parūpēties. Ievērojami uzlabosies arī attiecības ar otro pusīti, ja tev tādas vēl nav, tad vasara ir lielisks laiks jaunu attiecību uzsākšanai.

Atslēgvārds – veselība

Vērsis – Uzlabosi savu finansiālo stāvokli, ļoti iespējams, ka mainīsi darba vietu. Ja sapņo par savu privāto biznesu, tad šs ir īstais gads, lai to uzsāktu. Iesakām doties ceļojumos, papētīt pasauli, citu kultūru un cilvēkus. Šogad ļoti rūpīgi dibini kontaktus, atceries cilvēkus, pazibēs iespēja būt īstajā laikā un īstajā vietā!  No janvāra sāc pevērsties darba jautājumiem, tie atrisināsies vasarā, tad droši vari mesties piedzīvojumos uz kādu eksotisku vietu.

Atslēgvārds – Nauda

Vēzis – Šis ir tavas mīlestības gads, īstais brīdis, lai dibinātu attiecības vai esošās padarītu nopietnākas. Ja tavas pāšreizējās attiecības ir tikai nesen sākušās, tad ieteicams ir doties kādā kopīgā ceļojumā un varbūt par apspriestu kopīgu nākotni. 2019. gads ir ideāls, ja plāno kāzas vai kopdzīves uzsākšanu mīļoto cilvēku. Veiksmīgākais gada periods ir no pavasara līdz rudenim. Decembri iesakām pavadīt kopā ar ģimeni, šis būs ļoti īpašs laiks pat, ja tavās attiecībās vēl nav bērnu.

Atslēgvārds – Mīlestība

Dvīņi – Gads, kurš nesīs vairākus pārbaudījumus, gan tavā karjerā, gan privātajā dzīvē, galvenais ir saglabāt vēsu prātu un necelt paniku. Ja vēlies doties atvaļinājumā, tad iesakām vasaras periodu, tas dvīņu zīmē dzimušajiem ir īstais laiks, lai padomātu par sevi! Ja tev ir kādas problēmas ar veselību, tad šis gads ir īstais brīdis, lai tām pievērstos nopietnāk ka līdz šim, atceries, ka ar veselību riskēt nevajag un viss cits var pagaidīt. Kopumā dvīņu zīmē dzimušajiem beidzot būs jāpievēršas sen atliktiem pagātnes jautājumiem.

Atslēgvārds – Pārbaudījumi

Zivs – Šis būs nozīmīgs gads. Zivij izdosies it viss – darbā un privātajā dzīvē. Panākumu atslēga – aktīvi iesaistīties avantūrās un piedzīvojumos. Finanšu problēmas algotajiem darbiniekiem-zivīm nebūs, bet pa nodarbinātajiem jābūt piesardzīgiem! Gada otrajā pusē ieteicams doties atvaļinājumā. Gada beigās gaidāms atalgojums, ja visu gadu būsi strādājusi cītīgi.

Atslēgvārds – Veiksme

Mežāzis – Ziemai beidzoties, būsi neapmierināts ar sevi vai ģimeni un kolēģiem. Nelec citiem acīs un nekaitini apkārtējos. Pavasara mēneši ir kā radīti, lai varētu mācīties vai doties komandējumā. Atpūtai vispiemērotākā ir vasara. Tevi vilinās lauku mājās un dabas krūts. Daži aizrausies ar netradicionālu mācību izzināšanu. Mežāzis ir tā horoskopa zīme, kurai patīk tradīcijas un svētki, tāpēc gada nogalē parūpēsies, lai Ziemassvētku laikā būtu kopā ar tuvajiem.

Atslēgvārds – Tradīcijas

Svari – Gada sākumā būs grūti rast mieru, te noderēs draugu un tuvinieku atbalsts grūtā brīdī. Galvenais nepaliec mājās, bet ej pasaulē un dari, ko vēlies. Iespējams, ka tādējādi pat vēlēsies aizceļot no dzimtenes, tomēr esi nesteidzīgs un apdomīgs. Nesper karstus soļus emociju iespaidā. Ja vajadzīgs, vari iegūt izglītību, tam ir piemērots laiks. Nebēdz no saviem sapņiem, bet dari visu, lai īstenotu tos tieši šogad! Ej pati savu ceļu un neskaties uz citiem.

Atslēgvārds –  Jauns ceļš

Jaunava – Gada sākums būs ļoti darbīgs, tagad labākais, ko vari darīt ir turpināt iesākto un neapstāties, ikreiz, kad sevi apšaubi tu nokļūsti tālāk no sava nospraustā mērķa. 2019. gadā uzņemies risku, ļaujies pārmaiņām un nebaidies veidot jaunu imidžu, izskata maiņa patiesi var mainīt tavu dzīvi, varbūt laiks jaunai matu krāsai? Karjerai pievērsies martā, septembrī. Šogad paplašini savu redzesloku, šis ir lielisks gads, lai dalītos ar savu pieredzi un pievērstos pedagoģijai.

Atslēgvārds – Rīkojies

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKo par tevi pasaka tava gaita?
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 217