16 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Saudzējoša matu krāsa bez amonjaka

 

Sekojot tendencēm, kad patērētāji izvēlas kopjošākas, dabiskiem elementiem bagātinātas matu krāsas bez amonjaka, kā arī kombinējot šīs tendences ar tirgū ierastajām matu krāsām, ko lieto mājas apstākļos ar otas palīdzību, Garnier nāk klajā ar pilnīgi jaunu matu krāsas zīmolu! GARNIER COLOR&SHINE ir pirmā saudzīgā matu krāsa bez amonjaka no Garnier, kas bagātināta ar argan eļļu un dzērveņu ekstraktu.

 

Vai esi kādreiz baidījusies sabojāt savus matus, izvēloties matu krāsu? Vai vēlies sev piešķirt jaunu, modernu izskatu, neriskējot iegūt matu krāsu, kas tev nepatiks? Vai dod priekšroku dabīgām sastāvdaļām? Tad šī matu krāsa ir domāta tieši tev!

nm_plv_color_shine_dp_lv_497

Lai turpinātu piedāvāt inovācijas, Garnier izvēlējās unikālu dabīgo sastāvdaļu kombināciju. Argan eļļa lielā tempā kļūst par vienu no interesantākajām sastāvdaļām skaistuma produktiem 2009. gadā, pateicoties tās mitrinošajām īpašībām. Jau gadsimtu garumā eļļa ir svarīga sastāvdaļa berberu sieviešu skaistuma rituālos. Argania spinosa ir mūžzaļš koks ar ērkšķiem, kas aug tikai Marokā. Tā augļi satur eļļu, kurā ir divreiz vairāk E vitamīna salīdzinājumā ar olīveļļu. Tās sastāvā ir arī taukskābes, kas piešķir ne tikai mitrinošās īpašības, bet arī izcilas aizsargspējas. Pēdējie pētījumi liecina, ka argan eļļa ir augstvērtīgs līdzeklis matu un ādas kopšanā, kā arī pārtikas piedeva, kas palīdz samazināt holesterīna līmeni un asinsspiedienu.

Dzērvenes ir spēcīgs antioksidants ar pretiekaisuma īpašībām. Koncentrēts tanīns to sastāvā kavē holesterola oksidēšanos un pasargā ķermeni no aterosklerozes. Tanīns tiek uzskatīts arī par veselas sirds uzturēšanas līdzekli. Vēl jo vairāk – tas arī palīdz uzlabot asinsriti. Matiem dzērveņu ekstrakts piešķirs izteiktu mirdzumu ilgstošam laikam un pasargās tos no izbalēšanas, ko izraisa apkārtējās vides iedarbība.

Pateicoties Color&Shine unikālajai formulai, mati kļūst veselīgi, neticami maigi un mirdzoši ar tūkstoš toņu niansēm. Matu krāsa ir noturīga līdz pat 28 mazgāšanas reizēm. Ir pieejami 15 mirdzoši, gaismu atstarojoši toņi.

Sniedz saviem matiem labāko no dabas par izcilu cenu! Šai inovācijai tiek piedāvāta pieejama cena, lai tev nevajadzētu atteikties no skaistuma produktiem pat sarežģītos laikos. Aptuvenā cena veikalos: Ls 2.59.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstssapnis numur 2
Nākamais rakstsJuhuhūū!