15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Palutini sevi un savu vīrieti: apmeklē Strip Plastikas nodarbības!

20/10/2009 13:19
 

Ne vecumam, ne fiziskai sagatavotībai šajās nodarbībās nav nozīmes. Visas mūs vieno viens – mēs esam skaistas, pievilcīgas un pašpārliecinātas sievietes. Strip Plastika palīdz atraisīt sevi, attīstot nevainojamu stāju, iemācot graciozi kustēties un, protams, padarīt trakus vīriešus!

Atmosfēra, kas valda Joker Kluba deju zālē – ritmu bīti puskrēslā un sofites gaismas – neatstāj vienlīdzīgu nevienu! Skaisti pavedinoši plijē, maigas ķermeņa kustības, apvienojumā ar vieglu koķetēšanu un asumiņu savijas nelielās deju saitēs, kas vēlāk tiek pilnveidotas, piešķirot tām savu “rozīnīti” un improvizāciju.

Stress darbā, sociāls spiediens un konservatīvisms var apspiest mūsu iekšējo sievieti -pavedinātāju. Strip Plastikas nodarbībās neviens neizģērbjas, bet liek iemīlēt sevi un savu ķermeni arvien vairāk, sajūsminoties par vēl neizpazītām savas seksualitātes izpausmēm, piemēram, erotikas dejas prasmi.

Plastikas nodarbības neprasa profesionālo pieeju. Nodarbības tiek sadalītas četrās daļās: pirmajā daļā tiek iesildīts ķermenis, iemācīti pamata džeza soļi un austrumu deju kustības. Līdz ko atmosfēra paliek karstāka, laiks ķerties pie otrās daļas- uzstāšanas. Šajā daļā kustības tiek apvienotas dejā, kas noteikti liks straujāk iepukstēties tava vīrieša sirdij. Kā palīgrīkus šajā dejā mācāmies izmantot ikdienā sastopamas lietas, tādas kā kaklasaites, cepures, krēslus un vieglas vingrošanas nūjas. Trešajā daļā tiek attīstīta vēdera preses un gurnu muskulatūra, turklāt šie vingrinājumi vēlāk arī tiek izmantoti kā dejas papildinājumi. Pēdējā, noslēdzošā daļa – stiepšanas, lokanības un relaksēšanās vingrinājumi.

Ieskaties www.femina.lv/deju_kustibas_maksla/ – tur atradīsi apmeklējumu cenas un citu noderīgu informāciju!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.