15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Brīnišķīgs jaunums Skype un MySpace lietotājiem!

 

Tā kā "MySpace" ir vairāk nekā 110 miljoni aktīvo lietotāju mēnesī un "Skype" ir 220 miljoni reģistrēto lietotāju visā pasaulē, tad šīs sadarbības rezultātā tiks savienotas divas populārākās interneta komunikāciju platformas, lai izveidotu pasaulē lielāko tiešsaites, balss "savienotu" kopienu.

"Skype" un "MySpace" paziņo par jauna produkta "MySpaceIM with Skype" izlaišanu. "MySpaceIM with Skype" būs integrēts "MySpace" populārajā IM klientā – pašlaik pasaulē ātrāk augošajā IM platformā ar vairāk nekā 25 miljoniem instalētu lietotāju – ar kompānijas "Skype" bezmaksas, augstas kvalitātes balss zvanīšanas funkcionalitāti. Pateicoties sadarbībai, lietotāji varēs savienot arī "MySpace" profilus un fotogrāfijas ar saviem profiliem programmā "Skype". "MySpaceIM with Skype" lietotājiem būs pieejams no šā gada novembra.

Šis jaunums būs pieejams visās 20 valodu lokalizētajās "MySpace" interneta mājas lapās. "MySpaceIM with Skype" nodrošinās miljoniem lietotāju iespēju bez maksas zvanīt, izmantojot "Skype", citiem "MySpace" vai "Skype" lietotājiem, tādējādi piedāvājot vairāk iespēju, kā sazināties ar draugiem un ģimenes locekļiem visā pasaulē. Turklāt "MySpace" lietotājiem nebūs nepieciešams lejupielādēt jebkādu papildus "Skype" programmu.

"Skype" ir pieejama 28 valodās un to lieto gandrīz katrā valstī visā pasaulē. "Skype" lietotājiem savienot savu "Skype" profilu ar "MySpace" profilu būs iespējams visā pasaulē, izņemot Japānu, Ķīnu un Taivānu. Bez jau minētās iespējas bez maksas veikt augstas kvalitātes "Skype" zvanus, "MySpaceIM with Skype" nodrošinās arī pieejamus "Skype" premium maksas produktus "MySpace" lietotājiem, tajā skaitā:

* "SkypeOut" – iespēja no "Skype" zvanīt uz vietējiem vai ārvalstu mobilajiem un fiksētajiem tālruņiem,

* "SkypeIn" – vietējais tālruņa numurs, uz kuru var saņemt zvanus no fiksētajiem un mobilajiem tālruņiem, lai arī kur pasaulē šī tālruņa numura īpašnieks atrastos,

* balss pasts – iespēja saņemt balss ziņojumus, kad lietotājs ir aizņemts vai neatrodas tiešsaistē,

* zvanu pāradresēšana – iespēja pāradresēt ienākošos "Skype" zvanus uz fiksēto vai mobilo tālruni.

""MySpace" un "Skype" ir kļuvuši par mūsu dzīves sastāvdaļu, tāpēc – priecāsimies par šiem jaunumiem kopā!

logo_231

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsJauni skaļruņi tavam iPod
Nākamais rakstsFantastikas pasaulē