16 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Cosmo.lv apmeklētāju atsauksmes par MNY Rocket Volum’ EXPRESS

 

Sievietes privilēģija ir mainīt domas un tēlu. Vienu dienu viņa vēlas satriekt ar apjomu un maksimāli biezām skropstām. Nākamajā dienā viņas acīm glaimo precīzi atdalītas skropstas bez tušas kamoliņiem. Tagad viņa ātri var apvienot abus šos efektus ar Volum’ Express Rocket tušu. Šī revolucionārā skropstu tuša rekordlielā ātrumā sniedz skropstām astoņas reizes vairāk apjoma nekā klasiskā skropstu tuša.

Piecas Cosmo.lv lasītājas izmēģināja jauno Volum’ Express Rocket  tušu. Izlasi, kā viņām tā patika!

Ieva: “Skropstu tuša Maybelline New York Rocket Volum’ EXPRESS man patika. Tā ļoti labi nokrāso skropstas, pat uzklājot tikai vienu kārtu. Uzklājot vairākas kārtas, var panākt apjomīgāku efektu, saglabājot dabīgu izskatu. Tuša viegli klājas, turklāt tā ir ļoti noturīga – pat paberzējot acis ar roku, tuša nebirst un neizsmērējas, turklāt saglabā tikko krāsotu acu efektu visu dienu. Birstīte ir ar daudz sīkiem sariņiem, tāpēc nesalipina skropstas, pat uzklājot vairākas kārtas. Tāpat tā nerada „kamoliņus” uz skropstām. Šīs tušas noņemšanai ir jāizmanto speciāli kosmētikas noņemšanas līdzekļi, vienkārši ar ūdeni un ziepēm to izdarīt nav iespējams (lai gan tas man atvieglotu ikdienu). Peldēties nemēģināju, taču arī lietus laikā tā neizsmērējas.”

Endija: “Vēlos pateikties par piedāvāto iespēju izmēģināt Rocket Volum’ EXPRESS skropstu tušu no MNY! Ļoti piesaistīja spilgtais kapsulas/iepakojuma dizains – neona zilā un rozā apvienojums! Attaisot iepakojumu, uz birstītes nepaliek pārmērīgi daudz tušas. Birstīte ir no silikona, kas manā gadījumā ir liels pluss, taču tā ir diezgan cieta un klāta ar daudziem, maziem, kustīgiem sariņiem.
Konsistence- nepavisam nav ķepīga, drīzāk šķiet nedaudz šķidra, taču pilnībā apmierinoša. Tuša uz aplikatora šķiet tumši pelēkā tonī.
Smarža- īpašs aromāts nav jūtams, ja vien birstīte netiek speciāli ostīta, bet arī tad tipiskais skropstu tušu aromāts nav jūtams, drīzāk tas ir neuzbāzīgs un samērā maigs, nekā kodīgs un ķīmisks.
Efekts- Uzklājot tušu pirmajā reizē, jāsaka godīgi, sajūsmas spiedzienus neizdvesu. Taču otrā mēģinājuma laikā biju patīkami pārsteigta! Tuša tiešām neveido ķepīgos kamoliņus, klājas viegli un lielā birstīte skropstas pat nedaudz izķemmē. Jāatzīst, ka īpašu apjomu es neieguvu, taču skropstas nenoliedzami tika atdalītas un nedaudz padarītas garākas. Virs un zem acs nepaliek „melnais vēdeklītis”. Tā kā šī nav ūdens noturīgā, bet ilgnoturīgā- sūdzēties pat to, ka tā ar ūdens palīdzību notek, es nevaru, taču, par spīti tam, to tik tiešām ir grūti notīrīt pilnībā, ko var dēvēt gan par plusu, gan arī par mīnusu. Dienas laikā tā nenobirst, spēj izturēt pat karstu pavasara ballīti. Kopumā, Rocket Volum’ EXPRESS manu pārbaudījumu ir izturējusi, esmu ar to apmierināta! Tā noteikti kalpos kā ikdienas meikapa sastāvdaļa un pavisam noteikti šo tušu iesaku izmēģināt ikvienai, kas šajā pavasarī vēlas savu skatienu padarīt starojošu.”

Sanita: “Tonis skropstu tušai ir piesātināti melns, kas ļauj tušu klāt vienā kārtā, neizmantojot zīmuli. Vairākās kārtās neieteiktu krāsot, jo tad skropstas saķep un pasliktinās skropstu tušas noturība. Tuša ir ļoti noturīga, klājot vienā kārtā, tā iztur lietu, sniegu, tvaiku. To nevar noņemt ar dabīgajiem līdzekļiem, ar kuriem parasti iespējams noņemt ūdens noturīgo kosmētiku. Lai nemocītu ādu, ir jāizmanto standarta ķīmiskie līdzekļi. Lietojot tonālo krēmu, tuša neizsmērējas, bet, ja klāj korektoru, tad aptuveni stundas laikā veidojas pelēki loki. Ja noslinko un aizmieg ar tušu uz acīm, tad, no rīta pamostoties, tuša nav izsmērējusies. Sākumā birstīte šķiet par asu, tomēr divu nedēļu laikā var izstrādāt uzklāšanas taktiku, lai neskrāpētu un nesabakstītu acis.
Kopumā jāteic, ka tuša ir laba lietošanai vakara pasākumiem un garākām dienām, kad nepieciešama ilgstoša noturība dažādos laika apstākļos. Ikdienā tomēr pārāk liela krāmēšanās ar tušas noņemšanu, bet vismaz acu skatiens liekas mazliet svinīgāks nekā parasti.”

Evija: “Paldies par iespēju to izmēģināt! Cik esmu skropstu tušas ar šāda tipa birstīti mēģinājusi, tik nav īpaši patikušas, bet nu tā kā sen nebiju neko jaunu mēģinājusi, tad cerēju laimēt šo. Varu pateikt, ka no visām šī tipa tušām, ko esmu mēģinājusi, šī ir vislabākā, bet joprojām saprotu, ka man šitādas neder, jo tās nepadara manas skropstas biezākas un garākas. Tušas noturības ziņā gan neko sliktu nevaru teikt. Iedevu māsai pamēģināt – viņai patika, teicās gan, ka liekas nedaudz par resnu birstīte, bet pie tā varot pierast, noturība laba un pat pēc pirts nebija izsmērējusies.”

 

 

 

 

Madara: “Tagad šī skropstu tuša ir kļuvusi par manu mīļāko skropstu tušu. Man vairs nav jāpavada pie spoguļa vairākas minūtes, lai skaisti uzkrāsotu, atdalītu salipušās skropstas, jo, uzkrāsojot Rocket skropstu tušu, viss izskatās perfekti minūtes laikā un pašai nav nekas jāpielabo. Veidojas mākslīgo skropstu efekts, kas man ļoti patīk. Vienīgais, kas man nepatika šajā produktā, ir, ka dienas gaitā tā sāk smērēt zem acīm, dažreiz arī zem uzacīm. Tuša notiek, jo tā nav ūdens noturīga, tāpēc vasarai tā diez vai ir pārāk piemērota skropstu tuša.”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.