12 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Kā atgriezt atpakaļ mīļoto vīrieti

 

Situācija ar sāpīgu šķiršanos no mīļotā vīrieša ir pazīstama daudzām sievietēm. Tas ir vēl sāpīgāk, kad vīrietis kļūst par attiecību pārtraukšanas iniciatoru.

Noskaidrosim, kā atgriezt atpakaļ mīļoto vīrieti.

Pauze

Daudzas sievietes, kad vīrietis viņas pamet, sāk izmisīgi meklēt tikšanos ar viņu, bombardē viņu ar ziņām un telefona zvaniem, cenšas pēc iespējas biežāk noķert viņa uzmanību un nemitīgi cenšas ar viņu runāt par attiecībām. “Brūce” sirdī joprojām ir ļoti svaiga, un ikviens normāls cilvēks, ieskaitot šķiršanās ierosinātāju, piedzīvo ļoti spēcīgas negatīvas emocijas. Šajā gadījumā svarīga ir pauze. Nezvaniet, nerakstiet, nemeklējiet viņu.

Pagātnei ir jāpaliek pagātnē

Ja viņš tomēr nolemj mēģināt visu no jauna, ir svarīgi saprast, ka šis attiecību mēģinājums būs jāsāk pilnīgi no jauna. Nav vairs iepriekšējo attiecību ar sūdzībām un pārmetumiem. Ieteicams vispār izvairīties no runāšanas par šķiršanos, kāpēc tā notika. Jums ir jādzīvo un jāizbauda otrās pusītes klātbūtne.

 

5 KOMENTĀRI

  1. Nevajag censties noturet ne gajejus ne mireejus..kas gajis tas aizgajis..un ja vins ir aizgajis kads gan tas imilotais virietis..vienkarsi nodevejs..vis ir izkupejis un apdzisis kas ugunskurs..paliek pari pelni…un kapec vins butu janotur.un kaoec par tadu nelieti butu jabedaa un jacinas ja vins par tevi nebeda..ja vins.vienreiz aizgaja aizies ari otreiz.pieliec punktu..dzivo viena bez beedu un problemam.

  2. Ko tur vertet..vai apkartstaigulis babniks ir vertiba..milestiba ir trausla ka zelta stiga..ja parrausi nesasiesi..bet ja sasiet spesi mezgls paliks tapat.

  3. Palasot sadus rakstus secinajums viens..sievietes tieciet valaa sava dzive no visa liekaa kas rada jums problemas stresu nemieru un sapina dveseli..un jus busiet desmitreiz laimigakas..neka savu dzivi sabeidzot ar viriesiem.kas nav ta verti..manuprat nav lielakas laimes par brivibu ..mierigu harmonisku dzivi savu dzivi dzivojot ta ka jums patik…un jums uz to ir tiesibas..but laimigam…

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.