19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Princis Harijs un Megana Mārkla gatavi atjaunot attiecības ar karalisko ģimeni. Harijs savā grāmatā grib veikt vairākas izmaiņas (+VIDEO)

Dieviete.lv
 

Princis Harijs un Megana Mārkla vēlētos atjaunot attiecības ar karalisko ģimeni, ja tiks ievēroti daži viņu nosacījumi.

Megana un Harijs pašlaik dzīvo Amerikā un laiku pa laikam sniedz intervijas, šāda rīcība ļoti nepatīk britu karaliskajai ģimenei. Interesanti, ka Saseksas hercogi ir gribējuši uzlabot attiecības ar prinča Harija vecmāmiņu – karalieni Elizabeti II, kura devās mūžībā 8. septembrī. Harijam un Meganai bijis svarīgi, lai tiktu ievēroti daži viņu noteikumi. Saseksas hercogi attiecības vēlējušies uzlabot tikai pēc “NetFlix” dokumentālā filmas tapšanas un Harija grāmatas izdošanas. Iespējams, ka abus uztaucis tas, ka ģimene vēlētos viņus atrunāt no filmas un grāmatas izdošanas.

Video

Tapis zināms, ka Harijs savā topošajā grāmatā vēlas veikt vairākas izmaiņas. Problēma tāda, ka grāmata jau bijusi pilnībā gatava, bet tagad tā būtu jārediģē un nav zināms vai tas maz būs iespējams.

“Vispār nāksies kardināli mainīt grāmatas saturu. Harijs vēlas, lai šīs izmaiņas, ko viņš ieviesa pēc karalienes Elizabetes II došanās mūžībā, tiktu iekļauties. Taču, iespējams, ka ir jau par vēlu,” – medijiem sacījis kāds Harija draugs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.