15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Oficiāli šķirta Kimas Kardašjanas un Kanje Vesta laulība (+VIDEO)

Dieviete.lv 30/11/2022 18:06
 

Oficiāli šķirta Kimas Kardašjanas un Kanje Vesta laulība. Laulības šķiršana ieilga gadu! Interesanti, ka to kavēja domstarpības par bērnu aizbildniecību.

Saskaņā ar publiski pieejamajiem tiesas dokumentiem, ikoniskais pāris kopīgi dalīs fizisko un juridisko aizbildniecību pār saviem bērniem. Pāra ģimenē ir četri bērni – meita Norta (9) un Čikāga (4) un dēli Seints (6) un Psalms (3).

Bijušais pāris pēc gada ilgām domstarpībām spēja vienoties par bērnu aizbildniecību. Dalīti tika gan īpašumi, gan tiesības uz svarīgākais – bērnu audzināšanu. Tiesa ASV lēmusi, ka slavenajam reperim būs jāmaksā 200 000 ASV dolāru (192 000 eiro) ikmēneša uzturlīdzekļi, bet citi izdevumi, kas ir – medicīniskā aprūpe, apsardze un izglītība tiks dalīti uz pusēm.

Video

Būtiski piebilst, ka Kima ir atteikusies no laulātā atbalsta. Kanje bijušajai sievai nemaksās naudu par viņas pašas vajadzībām. Kima un Kanje uzskata, ka turpmākie strīdi būs jārisina ar meditācijas palīdzību.

Oficiālu prasību par laulības šķiršanu Kima iesniedza 2021. gada februārī, kad laulībā ar vīru bija nodzīvojusi septiņus gadus!

 

1 KOMENTĀRS

  1. Kas var but kopigs ar sievieti muza garumaa kuras dzives galvenais merkis ir rupeties tikai par savu apalo pakalju un to demobnstret pasaulei.izskatas ka vinas prat ta ir lielakaa vertiba sievietei par smadzenem un garigo skaistumu…izradas ka tomer lielo pecpusi pat milotais nespeja novertet un pameta..laikam jau tomer vajadzeha ko vairak.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.