Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
ceturtdien, 19 septembris, 2024

Princis Harijs pauž bažas par Meganas Mārklas drošību Apvienotajā Karalistē! (+VIDEO)

Dieviete.lv 31/07/2024 18:35
 

Saseksas hercogs dokumentālajā filmā “Tabloids on Trial” atklājis savus uztraukumus par sievas Meganas Mārklas un viņu ģimenes drošību Lielbritānijā.

“Joprojām pastāv draudi. Viss, kas nepieciešams, ir viens radikāls indivīds, kas lasa šo informāciju un nolemj rīkoties,” sacīja Harijs. “Tas var būt jebkas, sākot ar nazi un beidzot ar skābi… Tieši tāpēc es nopietni apsveru, vai vest savu sievu atpakaļ uz šo valsti,” viņš piebilda.

2022. gadā bijušais Metropolitēnas policijas pretterorisma vadītājs Nīls Bass norādīja, ka, kamēr Saseksas hercogiene dzīvoja Apvienotajā Karalistē, viņai draudēja reāli uzbrukumi. “Mēs veicām izmeklēšanu, un par šiem draudiem atbildīgās personas tika sauktas pie atbildības,” sacīja Bass.

    Harijs ir izteicis, ka bija spiests atteikties no karaliskajiem pienākumiem un pamest Apvienoto Karalisti drošības apsvērumu dēļ. Pēc tam, kad pāris paziņoja par savu lēmumu atteikties no karaliskās ģimenes pienākumiem, Autoratlīdzības un sabiedrisko personu aizsardzības izpildkomiteja (RAVEC) nolēma atcelt viņu tiesības uz policijas aizsardzību Lielbritānijā. Harijs piedāvāja segt drošības izmaksas pats, bet piedāvājums tika noraidīts. Tiesnesis Pīters Leins šī gada sākumā pieņēma lēmumu samazināt viņa aizsardzības līmeni, kuru Harijs plāno pārsūdzēt. Saseksas hercoga juridiskais pārstāvis norādīja, ka Harijs vēlas tikai taisnīgu un likumīgu RAVEC noteikumu piemērošanu, lai viņam un viņa ģimenei tiktu nodrošināta pienācīga aizsardzība, tāpat kā citiem.

    Video

    Londonas Augstajā tiesā sniegtajā paziņojumā princis Harijs uzsvēra nepieciešamību pēc policijas aizsardzības saviem bērniem – princim Ārčijam (5 gadi) un princesei Lilibetai (3 gadi), lai viņi varētu justies droši Apvienotajā Karalistē.

    “Apvienotā Karaliste ir manas mājas, un es vēlos, lai mani bērni šeit justos drošībā, tāpat kā viņi jūtas ASV,” sacīja Harijs. “Tomēr tas nav iespējams bez atbilstošas aizsardzības.”

    “Es nevēlos pakļaut savu sievu un sevi liekam riskam, jo mana pieredze dzīvē liek man būt ļoti piesardzīgam,” viņš piebilda filmā.

    Viņu bērni pēdējo reizi apmeklēja Apvienoto Karalisti 2022. gada jūnijā, kad ģimene piedalījās karalienes Elizabetes platīna jubilejas svinībās un atzīmēja Lilibetas pirmo dzimšanas dienu Vindzorā.

     

    TAVS KOMENTĀRS

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.