Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
ceturtdien, 19 septembris, 2024

Pasargā savu bērnu no topošajām briesmām, kas var ar viņu atgadīties

 

little-boy-and-his-mom-talking

Vecākiem jāievēro šie padomi un jāpasargā savi bērni no gaidāmajām briesmām. Īsts noziedznieks var nebūt aizdomīgs. Visbiežāk – tas var būt garāmgājējs, kas vispār nerada aizdomas. Viņš var būt pieklājīgs, labi ģērbts vīrietis, iespējams, sieviete vai cilvēks gados.

Tāpēc mūsu uzdevums, īpaši sākoties vasarai, vecākiem nepieciešam pabrīdināt par briesmām bērnus, kas var notikt.

Bērnam ir jārāda piemērs, kā paveikt dažādas lietas.

Kā atbildēt uz zvanu; Ko teikt, ja pie durvīm kāds zvana; Kā pateikt “nē”; Jāatrod visdrošākās vietas, pa kurām iet mājās no skolas; Parādi, kur bērnam jābēg, ja pēkšņi viņam sāk uzbrukt; Jāpajautā, kurš cilvēks no šiem tev šķiet aizdomīgs, bet kurš pavisam otrādi, izraisa uzticību.

Šīs ir tās lietas, kuras noteikti jāapspriež ar bērniem.

Runā ar bērnu par sarežģītām tēmām

Liela daļa vecāku nevēlas runāt ar bērniem par nolaupīšanu, izkrāpšanu un kur nu vēl par seksuālu vardarbību. Tā ir kļūda. Jo vienkāršāk, mierīgāk un patiesāk mēs runājam ar bērniem par šādām nepatīkamām tēmām, jo vairāk bērni uzticēsies vecākiem.

Iemāciet bērniem būt patstāvīgiem

Pastaigas, braukšana sabiedriskajā transportā, satikšanās ar draugiem. Šī pieredze vecākiem ir vissāpīgākā, jo viņi nevēlas bērnus nekur laist prom no mājām, jo tādā veidā nevar viņus kontrolēt. Bet bērnam ir jāiemācās būt neatkarīgam, jāiemāca to, lai viņš ir pārliecināts par sevi, un lai ir atbildīgs par to, ko dara.

Parādiet bērniem savus vājumus

Vecākiem ar bērniem jābūt draugiem. Un draugi dalās tajā skaitā arī ar savām vājībām. Pastāstiet bērnam savas kļūdas, neveiksmes, sakāves, jo tādā veidā bērns redzēs vecāku vājās un stiprās puses. Šajā gadījumā, lai iegūtu pusaudža uzticību, nepieciešams, vienam otru saprast.

Saglabājam uzticību

Nevajag lamāt bērnu, ja viņš nepaspēj uz vilcienu, it īpaši, ja viņš ir pabrīdinājis par to, ka nepaspēs. Bērnam ir jāsaka šādi: ja tu laicīgi pajautāsi man atļauju, pabrīdināsi, tad visdrīzāk, tu iegūsi to, ko vēlējies. Bet ja apmānīsi – sekos nopelnītās sankcijas. Svarīgi, bērnam pateikt to, ka galvenais – neaizliegt, bet runāt vairāk par uzticību un tikai tādā veidā tiks iegūta uzticība.

Raksts tapis sadarbībā ar file22457477_mana_liels

Avots: www.adme.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.