Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15 C
Rīga
piektdien, 20 septembris, 2024

Kā attīrīt māju enerģētiku – 3 vienkārši paņēmieni

 

baznicas-sveces

Klāt ir veļu laiks, kad mirušo dvēseles nāk apraudzīt dzīvos, un aktivizējas gari. Tie, kuriem mājās ir kaķis, svešu dvēseļu, garu un veļu klātbūtni var manīt ar stabilu apstiprinājumu, jo, nav noslēpums, kaķi redz vairāk kā cilvēki.

Kā es pati novēroju svešu garu klātbūtni? Mana kaķene vienā brīdī gulēja pavisam mierīga, kad pamodās, devās paēst un pēkšņi kļuva tik tramīga, cik tramīgu viņas 8 gadus ilgā mūža laikā vēl nebiju redzējusi – ar izbīli skatienā un gandrīz starp ķepām iežmiegtu asti pustupus pozā viņa skatījās uz virtuves durvju pusi, bet pēc brīža sāka slēpties zem virtuves galda, aiz malkas groziem un visbeidzot mēģināja aizlīst aiz veļasmašīnas, ko viņa, pat būdama kaķēns, nav darījusi.

Skaidrs bija uzreiz – te ir kāds svešais, kurš nav diezko draudzīgs, ja jau kaķene ir tik nobijusies un pat slēpjas. Nepieciešams viņu lūgt doties prom, attīrot mājas enerģētiku. Gribu padalīties ar 3 paņēmieniem, kurus ir pavisam viegli un vienkārši izmantot.

  1. Izstaigā istabas ar sveci. Vislabāk šim derēs baznīcas svece (var iegādāties pareizticīgo baznīcās), jo tā ir enerģētiski spēcīgāka, bet var mēģināt arī apvārdot parastu sveci – izteikt lūgumu, lai atbrīvo mājas no negatīvās un nevēlamās enerģijas. Aizdedz sveci un, sākot no ieejas durvīm, pulksteņa rādītāja virzienā izstaigā visu māju, katrā stūrī un kaktā uzmetot 3 krustus ar sveci. Paralēli, šo veicot, nepārtraukti skaiti Tēvreizi. Kad viss nams izstaigāts, iespraud sveci sagatavotā traukā ar sāli, ļauj, lai tā izdeg, izkūpinot nevēlamās enerģijas, un, kad tas noticis, noskalo sāli ar sveces atlikumiem podā.
  2. Mazgā ar sālsūdeni. Grīdas mazgāšanas ūdenim piemaisi pāris šķipsniņas sāls. Ūdens sagatavošanas laikā skaiti Tēvreizi un lūdz, lai ūdens attīra mājas no nevēlamās enerģijas. Ar šo pašu ūdeni vari nomazgāt arī ārdurvis no abām pusēm. Ja nevēlies grīdas segumu bojāt ar sāli (kaut arī šāds sāls daudzums nekādus bojājumus nerada), mazgāšanas ūdenim vari pievienot Svētīto ūdeni (dabūjams pareizticīgo baznīcās).
  3. Kūpini kadiķa zariņu. Darbošanās notiek līdzīgi istabu izstaigāšanai ar sveci. Aizdedzini kadiķa zariņu, lai tas kūpētu, un izstaigā istabas pulksteņa rādītāja virzienā, sākot ar ieejas durvīm. Pēc tam sadedzini zariņu līdz galam un pārpalikumus noskalo podā.

 

Pulksteņa rādītāja virzienu nevar sajaukt nekādā veidā, vienalga, nostājies ar seju vai muguru pret ieejas durvīm.

Ieteicams istabu izstaigāšanu sākt ar durvju ailes kaktu, kurš atrodas “tālāk uz pulksteņa ciparnīcas” – stāvot ar seju pret durvīm, tas būs labais ailes kakts, ar muguru – kreisais. Šādi ieteicams darīt, lai nelūgtais viesis varētu iziet pa durvīm, nepaslēpjoties un neaizķeroties kādā citā kaktā.

 

 

Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.