6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Uzzini, kurai horoskopa zīmei attiecībās var uzticēties visvairāk!

 

Katrai zodiaka zīmei var piedēvēt konkrētas izteiktākās īpašības. Tu zini, kādas rakstura īpašības varētu attiecināt uz tevi?

Uzticīgākās zodiaka zīmes

Par uzticīgāko zodiaka zīmi uzskata Vēzi, jo viņiem patīk mājīgums, vientulība un ģimeniskās vērtības. Visu savu sirdi un dvēseli viņi atdos mīlestībai un gandrīz nekad nespēs krāpt savu partneri.

Vēl uzticīgāko sarakstā var pieminēt Ūdensvīru un Aunu. Arī viņi augstu vērtē otru cilvēku un noteikti nedarīs otram to, ko nevēlas, lai dara viņiem. Un neuzticību viņi nespēj piedot.

Greizsirdīgākās zodiaka zīmes

Greizsirdība lielākā vai mazākā mērā piemīt katrai zodiaka zīmei, taču dažām šī īpašība ir izteikta un dažkārt viņas vienkārši nespēj kontrolēt savas emocijas. Pie tādām zīmēm varētu pieskaitīt Vērsi, Vēzi un Mežāzi. Īt īpaši Vērši un Vēži, jo viņi ir privātīpašnieciski cilvēki.

Diezgan greizsirdīgi ir arī Svari, taču to neizrāda. Viņi visu patur sevī.

Vieglprātīgākās zodiaka zīmes

Skorpioni un Dvīņi ir šīs īpašības līderi. Lai gan Skorpioniem patīk savu partneri turēt sev tuvumā un gandrīz vai pavadiņā, viņi paši uzskata, ka var atļauties „palidināties” apkārt ar citiem cilvēkiem.

Kas attiecas uz Dvīņiem, tad viņu problēma ir pašu raksturā un neizlēmībā. Dvīņi vienmēr ir divi: viens grib būt uzticīgs un labs ģimenes cilvēks, bet otrs vienmēr velk pirmo uz izklaidēm, jaunām un ekstremālām sajūtām un avantūrām.

Pie vieglprātīgajiem pieskaitīt var arī Zivis, taču viņi visu ir tik smalki pārdomājuši, ka par viņu neuzticīu neviens pat nespēs iedomāties.

Jaunavas vieglprātīgas ir līdz brīdim, kamēr satiek patiesu mīlestību. Taču brīvībā viņiem patīk izklaides un bieža partneru maiņa.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.