Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15.2 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Turpmāk Megana Mārkla ierunās Disneja multenes (+VIDEO)

 

Lielbritānijas prinča Harija sieva Megana ir noslēgusi kontraktu ar “Disney” filmu studiju par multfilmu personāžu ierunāšanu! Tas ir jaunās ģimenes pirmais solis finansiālai neatkarībai, par kuru Harijs un Megana paziņoja pametot britu karaļnamu.

Pavisam nesen tika ziņots, ka Saseksas hercogu pāris Harijs un Megana atteikušies no britu karaļnama oficiālajiem pienākumiem un finansēm. Pirms lēmuma paziņošanas Instagramā pāris nebija konsultējies ar Lielbritānijas karalieni Elizabeti II. Iespējams, ka sabiedrība bija gaidījusi publisku Elizabetes II sašutumu, bet viņa jaunajai ģimenei novēlēja laimi. Karaliene saprot, ka Harijs un Megana nevēlas tik lielu uzmanību un pienākumu gūzmu, šāda dzīve Harijam nekad nav sagādājusi prieku, bet tagad viņš var dzīvot savu dzīvi.

Saseksas hercogu pāris ir izlēmis, ka turpmāk dzīvos Amerikā, bet karaliskos pienākumus pildīs, tikai daudz mazākā apjomā. Megana savulaik bijusi Holivudas aktrise, viņa nešaubās, ka ģimenei ar finasēm viss būs kārtībā. Megana pirms dažām dienām piekritusi ierunāt “Disney” kompānijas multenes, viņa nopelnīto naudu ziedos labdarības organizācijai “Elephants Without Borders” jeb Ziloņi bez robežām. Megana tic, ka viņa var palīdzēt pasaulei, ne tikai izmantojot karaliskos līdzekļus. 

Prinča tēvs par dēla lēmumu uzzināja 10 minūtes pēc tā paziņošanas internetā. Čārlzs komentārus par šo situāciju nav sniedzis. 

Video

Vai tu atbalsti šādu rīcību?

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.